Marcel Toader, primele declaraţii despre divorţ

De: Cristiana Trifu / 04.09.2017, 11:32
Marcel Toader, primele declaraţii despre divorţ
Află totul despre iubirea, durerea, trădarea şi minciuna din relaţia dintre Maria Constantin şi Marcel Toader

“Acces Direct”, emisiune prezentată de Mirela Vaida, şi „Xtra Night Show”, al cărui gazdă este Dan Capatos, revin din 4 septembrie, la Antena 1, cu detalii incendiare despre cel mai fierbinte subiect din showbiz-ul românesc: divorţul dintre Maria Constantin şi Marcel Toader. În premieră şi în exclusivitate, Marcel Toader va vorbi astăzi la „Acces Direct” şi „Xtra Night Show” despre viaţa lângă Maria Constantin. Totul despre iubirea, durerea, trădarea şi minciuna din relaţia lor, telespectatorii vor putea afla urmărind „Acces Direct”, de la ora 17:00 şi „Xtra Night Show”, de la ora 23:00.

Cu sezoane noi din care nu vor lipsi subiectele exclusive, poveştile impresionante de viaţă ale unor oameni speciali, dezvăluirile de culise şi picanteriile mondene abordate într-un stil inconfundabil de cei doi prezentatori, Mirela şi Dan îi aşteaptă pe telespectatori să le fie alături în fiecare după amiază şi seară.

Tot astăzi, de la ora 14:00, la Antena 1 ia startul un nou sezon al reality show-ului „Nuntă cu scântei”, centrat pe ideea „toamna se numără mirii”. Competiţia mamelor, emoţiile mirilor şi suspansul pregătirilor de nuntă se dublează. Începând de astăzi, Ana Morodan nu îi mai invită pe telespectatori la o nuntă pe săptămână, ci la două. Aşadar, tensiunea creşte, iar timpul se scurtează, deoarece mamele vor avea la dispoziţie o singură zi pentru organizarea întregului eveniment. Telespectatorii, în schimb, vor primi  o ediţie în plus pe săptămână, emisiunea difuzându-se din acest sezon şi sâmbăta, de la ora 14.00.

Primii care se vor avânta în această nouă aventură sunt Mihaela şi Mihai, singurii concurenţi din ultimul sezon al competiţiei „Mireasă pentru fiul meu” care s-au cununat civil în finala show-ului. Mai hotărâţi ca niciodată să îşi unească destinele şi în faţa lui Dumnezeu, cei doi vor întâmpina tot felul de obstacole, cele mai dificile venind chiar din partea familiei miresei. Dacă vor avea parte de o nuntă spectaculoasă sau numai de scântei, telespectatorii vor putea afla urmărind începând de astăzi, de la ora 14.00, în cadrul celui mai nou sezon „Nuntă cu scântei”, la Antena 1.