Marea Descoperire

Apropo.ro / 28.12.2006, 21:50
Marea Descoperire
A venit randul bavarezilor sa intre in clubul producatorilor ce ofera modele coupe-cabrio. La Salonul Auto de la Detroit, din ianuarie, isi va face debutul primul model coupe cabrio oferit vreodata de bavarezi. Pentru inceput vor fi disponibile doua



A venit randul bavarezilor sa intre in clubul producatorilor ce ofera modele coupe-cabrio.

La Salonul Auto de la Detroit, din ianuarie, isi va face debutul primul model coupe cabrio oferit vreodata de bavarezi. Pentru inceput vor fi disponibile doua variante, 325i si 335i, dar ele vor fi urmate, la intervale scurte de timp, de alte motorizari pe benzina mai slabe, respectiv de o versiune diesel.

Chiar daca este primul cabriolet BMW cu pavilion metalic, inginerii si-a facut treaba bine, acesta fiind unul foarte rapid: doar 22 de secunde sunt necesare pentru a-l deschide sau inchide. Nici spatiul util al portbagajului, de altfel maricel (350 litri), nu are prea mult de suferit, pavilionul ocupand doar 140 de litri. Pentru cine are nevoie de mai mult, scaunele din spate se pot rabata.

Seria 3 CC marcheaza si o premiera tehnologica, de data aceasta la nivel mondial. Este prima masina dotata cu tapiterie din piele ce reflecta razele solare. Au fost folositi pigmenti speciali, care nu lasa scaunele sa se incalzeasca atat de tare ca si cele imbracate in piele normala. Cand masina va sta foarte mult in soare, scaunele vor fi cu cel putin 20 de grade Celsius mai racoroase decat cele conventionale. La inceput vor fi disponibile variantele 325i si 335i, ele fiind urmate mai tarziu de 320i, 330i, respectiv 330d.

Citeste mai mult in ProMotor

Tags: