Marea finală „Bravo, ai stil ! Celebrities” va avea loc pe 5 februarie, la Kanal D

De: Ana Obretin / 20.01.2022, 17:36
Marea finală

Marea finală „Bravo, ai stil ! Celebrities” va avea loc pe 5 februarie, de la ora 20.00, la Kanal D. Câștigătoarea celui de-al șaptelea sezon al show-ului va fi desemnată în direct, în urma voturilor primite de la telespectatori, și va intra în posesia premiului de 100.000 de lei.

După luni de competiție, timp în care au demonstrat, atât juraților, cât și telespectatorilor, că își merită locul în concurs, duelandu-se stilistic, concurentele mai au de străbătut foarte puțin din această călătorie extraordinară, potrivit unui comunicat remis Apropo de Kanal D.

Inainte de marea finală, concurentele Adina Halas, Amna, Bella Santiago, Raluca Dumitru, Ruxi și Viviana Sposub vor avea de înfruntat o bătălie stilistică majoră în semifinala ce se anunță extrem de tensionată și care va putea fi urmărită pe 29 ianuarie, de la ora 20.00.

Aflat la cel de-al șaptelea sezon, „Bravo, ai stil!”, show-ul care premiază stilul și atitudinea, a devenit rapid un fenomen, generând comunități uriașe în mediul online, adevărate fan cluburi de sute de mii de iubitori ai show-ului. Concurentele care au pășit în platoul emisiunii, în fiecare sezon al producției, au atras atenția unei țări întregi prin curaj, spontaneitate, atitudine și modul în care își pun în valoare personalitatea prin ținute, potrivit aceleiași surse.

CITEȘTE ȘI: Un nou sezon „Mă numesc Züleyha”, din 2 februarie, de la ora 20:00, la Kanal D

„Fiica ambasadorului”, de la Kanal D, lider de audiență, miercuri seară

Foto: Kanal D