Marea finală „SuperStar România” are loc vineri seară la Pro TV

De: Ana Obretin / 17.12.2021, 11:06

Alessandro Mucea, Alexandru Precup, Maria Jugănaru și Romina Apostol luptă, vineri seară, în marea finală a emisiunii de talente muzicale „SuperStar România”, de la Pro TV.

De la 20.30, fiecare dintre cei patru concurenți va urca pe scenă de câte trei ori. Două dintre piese le vor interpreta singuri și una alături de o vedetă. Alessandro o va avea lângă el pe AMI, Alexandru, pe Irina Rimes, Maria, pe EMAA și Romina, pe Liviu Teodorescu.

După o săptămână intensă cu multe repetiții, concurenții sunt pregătiți să ofere un show de neuitat care să îi convingă pe cei de acasă că merită voturile și încrederea lor. Unul singur va câștiga.

Smiley, Raluka, Marius Moga și Carla’s Dreams, cei patru jurați ai show-ului „SuperStar România”, au încredere că în această seară se vor bucura de un spectacol incredibil și că îi vor vedea pe concurenți punând în aplicare toate sfaturile primite până acum.

Următorul #superstar al României va pleca acasă cu cel mai mare premiu pus la bătaie într-un concurs de talente în România, de 1 milion de lei, potrivit unui comunicat remis Apropo de Pro TV.

Decizia le va aparține, și de această dată, doar celor de acasă. După ce Theo Rose va da ”START VOT”, aceștia își pot alege favoriții prin sms, la numărul 1264, sau online, pe voteazasuperstar.protv.ro.

CITEȘTE ȘI: 12 Faimoși au acceptat provocarea show-ului fenomen „Survivor”, de la Pro TV

Foto: Pro TV