Marea premieră Asia Express: vedetele au fost percheziţionate de către poliţia vietnameză

De: Cristiana Trifu / 12.02.2018, 13:38
Marea premieră Asia Express: vedetele au fost percheziţionate de către poliţia vietnameză
Mai sunt doar câteva momente până la marea premieră a celui mai aşteptat reality show al primăverii, Asia Express, care va debuta pe Antena 1 luni, 12 februarie, de la ora 20:00. Vietnamul este prima destinaţie a celor 7 cupluri de vedete care au acceptat provocarea inedită de a parcurge aproape 5000 de kilometri pe teritoriul unui continent necunoscut, cu doar un singur euro pe zi. Prima zi a aventurii a început cu o mare surpriză pentru concurenţi, care au fost percheziţionaţi de către autorităţile vietnameze chiar înainte de a începe cursa.

După ce au aterizat în Asia, vedetele au fost anunţate să se pregătească pentru un mic dejun cu oficialii români din Vietnam, dar spre marea lor surpriză, planurile nu au decurs conform aşteptărilor. Dis de dimineata aceştia au îmbrăcat o ţinută specială şi au pornit spre locul de întâlnire stabilit de către întreaga echipă. La punctul de întâlnire, însă, au fost luaţi prin surprindere de către autorităţile vietnameze care i-au percheziţionat şi le-au oprit toate bunurile telefoane, bani, poşete. Mai mult decât atât, în locul oficialilor şi-a făcut apariţia Gina Pistol alături de reporteri şi cameramani.

Frumoasa prezentatoare a show-ului le-a dat o veste care i-a bulversat: cursa avea să înceapă chiar în acel moment. Cele 7 cupluri de vedete au fost escortate la hotel într-un timp cât mai scurt, unde au primit rucsacuri Asia Express şi au avut la dispoziţie doar câteva minute să îşi pregătească bagajul pentru ,,experienţa vieţii lor”. Adrenalina situaţiei imprevizibile i-a împins pe unii dintre ei să se mobilizeze, însă o parte din concurenţi  au plecat în prima probă chiar în haine de gală. Daniela Crudu nu a mai avut timp să îşi pregătească altă ţinută, aşa că a făcut primii paşi în competiţie într-o rochie lungă, de seară.

Vietnamul s-a dovedit a fi o destinaţie mult mai dură decât s-ar fi aşteptat concurenţii, iar prima probă a reality show-ului Asia Express a fost un adevărat test al dexterităţii. De la hotel, vedetele au fost nevoite să găsească transport către Halong Bay – primul punct de întâlnire, pentru a afla mai multe indicii. Totul s-a transformat într-o cursă contra cronometru, căci ordinea concurenţilor avea să fie un mare avantaj pentru unii şi un dezavantaj pentru ceilalţi. Primele trei echipe s-au calificat într-un joc de amuletă, a cărui miză era în valoare de 500 de Euro.

Premiul, primit de către echipa câştigătoare doar după încheierea show-ului, a fost un factor motivant, însă spiritul competiţiei a fost cel care i-a determinat pe toţi să lupte cot la cot către a câştiga prima provocare. În Halong Bay, participanţii au fost nevoiţi să prindă cu mâinile goale dragon fish, ca mai apoi să îl vândă. Doar astfel, echipa care a strâns cei mai mulţi bani a beneficiat de primul avantaj în acest show de aventură, o amuletă şi un premiu material.

Care sunt vedetele care au ieşit învingătoare în prima probă a reality show-ului Asia Express, dar şi care au fost reacţiile concurenţilor în momentul în care au fost anunţaţi că aventura vieţii lor va începe mult mai curând decât s-au aşteptat, telespectatorii pot vedea luni seară de la ora 20:00, în prima ediţie a emisiunii.

În fiecare luni şi marţi, telespectatorii vor fi martorii unui maraton unic pe teritoriul Asiei, în care şapte cupluri de vedete se vor lupta pentru marele premiu de 30.000 de euro. Lora şi iubitul ei, Ionuţ Ghenu, Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu, Vica Blochina şi Daniela Crudu, fraţii Moroşanu, Dorian Popa şi mama sa, Marian Dragulescu şi soţia lui, Corina, Raluk şi Ana Baniciu sunt cele 14 vedete care au acceptat această provocare. Cu un euro pe zi, echipele se vor duela într-un teritoriu total necunoscut, căci Asia Express este călătoria şi experienţa vieţii pentru toate perechile care îi acceptă provocarea. Fără scenarii, fără situaţii premeditate, fără locuri special amenajate, formatul oferă aventură pură. 14 vedete au avut de parcurs un traseu de aproape 5000 de km, în zone dificile din Vietnam, Laos, Cambodgia şi Thailanda, având la dispoziţie un singur euro pe zi. Cum s-au descurcat în aceste condiţii, telespectatorii vor putea urmări de mâine seară,  de la ora 20.00, pe Antena1.