Marea ProFMizare

Apropo.ro / 30.03.2009, 00:00
Marea ProFMizare
Cine nu e DJ la ProFM să se facă! De la această idee a început “Marea ProFMizare”, un concurs în urma căruia cîştigătorul se alege cu un job de DJ la ProFM şi un SUV 4X4 SsangYong Actyon.

Dintre sute de demo-uri încărcate pe www. profm.ro, juriul (format din Laura Cosoi, Andra şi Cătălin Măruţă, Cristina Ologeanu şi DJ-ii ProFM) a ales patru finalişti, care au început să îşi facă “rodajul” la ProFM: au prezentat ştiri în direct, au vorbit cu ascultătorii, au făcut concursuri şi şi-au făcut de cap pe frecvenţele ProFM.

Timp de o săptămînă, susţinătorii lor i-au putut vota pe profm.ro sau printr-un SMS cu numele favoritului lor la 1474 (18 eurocenţi cu TVA inclus). În acest moment, din patru finalişti au rămas trei, unul dintre ei fiind eliminat vineri, 27 martie, în urma voturilor ascultătorilor şi ale juriului.

Laura Cosoi: “Dacă un DJ reuşeşte să mă dea jos din pat prin energia pe care o transmite, are cu siguranţă votul meu. Şi, bineînţeles, dacă pune piesele lui Smiley. Lăsînd gluma la o parte, îl voi alege pe cel pe care mi-aş dori eu, ca ascultător, să îl aud pe ProFM”.

Cătălin Măruţă: “În şapte ani de radio, am învăţat o regulă. Nu trebuie să pui melodiile care îţi plac ţie, ci acelea care plac ascultătorilor. În al doilea rînd, trebuie să fii sincer, pentru că asta se simte în voce. Nu poţi să îl păcăleşti pe cel de acasă. Trebuie să fii original, să nu imiţi”.

Andra: “Am învăţat foarte multe lucruri despre radio de la Cătălin. Însă, cel mai important lucru, care nu se predă nicăieri, este pasiunea, vitală în orice domeniu ai activa. În plus, DJ-ul ideal ar trebui să aibă o dicţie perfectă, o atitudine pozitivă şi să fie foarte spontan”.