Marele regret al lui Florin Piersic: „Nu o să mai apuce…”

De: Alexandra Necsoiu / 13.04.2017, 14:36
Marele regret al lui Florin Piersic:
În Vinerea Mare, de la 19:45, Mihai Morar le aduce românilor o ediţie de colecţie a emisiunii “Răi da’ buni”, cu invitaţi de seamă: îndrăgitul actor Florin Piersic, “sculptorul de creiere”, Leon Dănăilă, şi preotul iubit de toate generaţiile, Constantin Necula. Poate cel mai iubit român al tuturor timpurilor, aşa cum îl descrie Mihai Morar pe marele actor Florin Piersic, va oferi în exclusivitate pentru telespectatorii Antenei Stars, singurul interviu pe care acesta îl va da de Paşte.

 În teatrul care-i poartă numele, maestrul Piersic îşi va începe discursul: “Dragul meu Mihai Morar, de câte ori m-ai invitat tu pe mine la emisiunile tale? De multe ori! Şi de fiecare dată, ba eram plecat undeva, ori aveam turneu cu piesa, cert e că niciodată n-am putut să ne întâlnim. M-a emoţionat foarte tare ideea că acum un an, când tu m-ai sărbătorit în lipsă, la emisiunea ta, ai recitat o poezie despre mine, pe care bănuiesc că tu ai scris-o. Atunci mi-am dat seama, încă o dată, că am un lipici cu tine, care aş vrea să nu dispară niciodată!”, va spune emoţionat îndrăgitul actor.

În Vinerea Mare, Florin Piersic va vorbi emoţionat despre cele mai importante lucruri din viaţa sa, despre problemele pe care le-au îndurat părinţii săi din cauza regimului politic, dar şi despre întâlnirea pentru care şi-ar da şi viaţa, dacă s-ar mai putea realiza. Despre invitatul său, Mihai spune: “Marele lui regret este că nu o să mai apuce să povestească tot ce are de povestit. Trebuie neapărat să ii savurăm cuvintele, amintirile, emoţiile, pe care în această seară le va mărturisi la “Răi da’ buni”.