Marele secret al lui Cristi Chivu, dezvăluit chiar de jucător

Apropo.ro / 10.09.2014, 10:00
Marele secret al lui Cristi Chivu, dezvăluit chiar de jucător
Cristi Chivu a declarat într-o conferinţă de presă la ce se gândeşte pentru viitor, acum că s-a retras din activitate, şi a dezvăluit un secret incredibil.

Cristi Chivu a dezvăluit că este alergic la iarbă, dar tot îi este dor de teren.

„Nu m-am gândit încă la ce voi face. Prioritatea era să merg în vacanţă, ceea am şi făcut, apoi fetele să înceapă şcoala, iar acum urmează să mă gândesc şi la ce voi face. Am avut propuneri, încă mă gândesc la ele, le iau în considerare, iar atunci când voi hotărî ce voi face… cu siguranţă voi anunţa. Dar deocamdată nu ştiu nici eu. Aş prefera să mă ocup mai mult de partea administrativă, dar nu neg că în ultimul timp m-am gândit şi la antrenorat. Probabil pentru că îmi lipseşte vestiarul, mirosul ierbii, chiar dacă eu sunt alergic la iarbă”, a declarat Cristi Chivu, citat de Mediafax.

Referitor la oferta preşedintelui Răzvan Burleanu de a prelua o funcţie în cadrul Federaţiei Române de Fotbal (FRF), Cristi Chivu a declarat că a avut o discuţie cu acesta.

„Am avut o discuţie cu Burleanu, atunci, mi-am spus părerea, iar el o ştie foarte bine, şi atâta tot. E o discuţie pe care am avut-o între şase ochi, şi cu paparazzi afară, dar e o discuţie care va rămâne între noi”, a spus Cristi Chivu.