Mareste-ti sanii prin palmuire, in Bangkok (Video)

Apropo.ro / 20.09.2011, 10:41
Avand singurul beauty shop autorizat de catre guvernul thailandez pentru practici de infrumusetare alternative, Khemmikka Na Songkhla ia la palme, la propriu, clientele pentru a le mari sanii sau pentru a le intari fesele.

Dupa douazeci de ani de luat la palme, tehnicile alternative ale esteticienei, in varsta de 44 de ani, cunoscuta ca „Khunying Tobnom”, au devenit foarte populare in Thailanda.

La clinica sa din Bangkok, Khemmikka Na Songkhla palmuieste sanii, fesele sau obrajii femeilor pentru a le modifica dimensiunile sau chiar formele acestora.

In timpul unei demonstratii video pentru Bangkok Post, aceasta explica ca practica sa este una straveche insa nu prea a fost transmisa mai departe de la o generatie la alta deoarece strabunii nu puneau accent pe formele fizice, cum se face astazi.

Astfel, ea considera ca este singura persoana din lume care stie cum sa aplice aceste practici si, de curand, a fost de acord sa ia cativa ucenici care sa ii invete practica si sa o dea mai departe la generatiile urmatoare.

Asadar, in cazul in care doriti sa va mariti sanii sau sa faceti fesele mai ferme si nu doriti operatii chirurgicale, poate cateva sedinte de palme, aplicate corespunzator, ar putea fi solutia ideala pentru dumneavoastra.