Margaritescu a fost pus la zid

De: Mirel Mircea / 28.02.2008, 11:14
Margaritescu a fost pus la zid
Andrei Margaritescu este considerat principalul vinovat pentru eliminarea dinamovistilor din Cupa Romaniei

Andrei Margaritescu este considerat principalul vinovat pentru eliminarea dinamovistilor din Cupa Romaniei.

Mijlocasul dinamovist a fost pus la zid de catre presedintele executiv Cristi Borcea si de catre directorul tehnic Cornel Dinu.

"In zece oameni, ce sa facem? E pacat de Margaritescu. A fost un an in care au muncit foarte mult toti colegii lui, dar a luat rosu pe merit, este inadmisibil pentru el. Nu ne asteptam sa pierdem, dar daca jucam in 11, noi eram echipa care mergea in semifinale. Nu a fost vorba de o tensiune asupra lor, e inexplicabil ce s-a intamplat cu Margaritescu. Cand vin ghinioanele, vin unul dupa altul, dar sper sa ne luam revansa sambata, la Mioveni", a declarat Borcea.

"Intr-un astfel de joc trebuie sa fii lucid si sa ai abnegatie. Nervozitatea nu are ce cauta si ea va fi pedepsita. Dupa intamplarile din meciul cu Ceahlaul, toata conducerea tehnica a atentionat sa nu mai avem astfel de evenimente nedorite in teren. Sa joci 90 de minute cu un jucator in minus…", a spus si Dinu.

Chiar si Margaritescu se considera principalul vinovat si intr-un interviu acordat ProSport marturiseste ca dupa acest meci s-a gandit sa se lase de fotbal.

"Nu trebuia sa fac acel gest. Mi-am dat seama ca vom pierde cand am vazut cartonasul rosu. De fiecare data cand am fost eliminat, echipa mea a pierdut. Ce am facut eu este foarte grav. Consider ca este cea mai mare eroare pe care o poate face un fotbalist", a spus "China".

"Dupa meci mi-am dat seama ca mi s-au inecat corabiile si m-am gandit chiar sa ma las de fotbal", a continuat mijlocasul dinamovist!