Mărgăritescu și Munteanu, condamnați la închisoare

De: Marian Andrei / 26.04.2012, 12:20
Mărgăritescu și Munteanu, condamnați la închisoare
Andrei Mărgăritescu și Cristi Munteanu au fost condamnați azi de Tribunalul București la pedepse de trei ani și, respectiv, cinci ani de închisoare cu executare, pentru implicare în furturi de mașini.

Fotbalistul lui CS Mioveni, Andrei Mărgăritescu, și fostul portar Cristi Munteanu, au fost condamnați azi la 3 ani, respectiv 5 ani de închisoare cu executare pentru implicare în furturi de mașini. Aceasta a fost decizia primei instanțe, avocații celor doi urmând să facă recurs.

Astfel, fostul mijlocaș dinamovist Andrei Mărgăritescu a fost condamnat pentru tăinuire, iar fostul portar al echipei de fotbal Dinamo Cristi Munteanu pentru complicitate la tentativă de înșelăciune.

În luna aprilie 2011, procurorii Parchetului Capitalei au început urmărirea penală pe numele a nouă persoane în cazul unor furturi de mașini de lux, printre cei acuzați fiind fostul mijlocașul dinamovist Andrei Mărgăritescu și fostul portar al echipei de fotbal Dinamo Cristi Munteanu.

Procurorii îi acuzau pe Andrei Mărgăritescu și pe Cristi Munteanu că sunt „dobânditori de drept ai unei mașini furate„, despre care „aveau în mod clar cunoștință că face obiectul unei infracțiunui de furt„.