Margherita de la Clejani a luat bacalaureatul

Apropo.ro / 03.09.2012, 13:00
Margherita de la Clejani a luat bacalaureatul
Sărbătoare mare în familia Clejanilor. Margherita, fiica lui Ioniță și a Vioricăi, a reușit să promoveze examenul de bacalaureat, în cea de-a doua sesiune. Costel Busuioc a picat, din nou.

Margherita de la Clejani a luat bacalaureatul, chiar dacă la cea de-a doua sesiune. Nota de promovare a fost 6,65.

Am luat nota mare la Româna, 8.40, am ales romanul Ion ca un omagiu adus tatălui meu, dar acum nu mai vreau să aud de Ioni și nici de tatal meu și nici de doamna profesoară Carmen Tănase. Dar totuși mulțumesc doamnei profesoare pentru meditații, toată vara am făcut, iar tatălui meu pentru grija acordată, chiar dacă a fost pe capul meu toată vara și îmi zicea „învață, învață, învață …”, chiar și la mare, pe plajă„, a spus Margherita pentru CANCAN.ro.

Margherita a recunoscut că programul extrem de încărcat, ca artist, a fost de vină pentru eșecul ei la prima sesiune de BAC 2012.

La primele examene, Marga a adormit în timpul probei la Limba și Literatura Română. Nici la celelalte examene nu a reușit să facă mare lucru.

Dacă nu-l iau în toamnă, nu-l mai dau deloc!„, spunea în urmă cu ceva timp artista.

Nu același noroc a avut Costel Busuioc. El a reușit performanța de a pica și examenele din toamnă, la BAC 2012.

Elev al Seminarului Teologic Liceal Ortodox Constanța, Costel Busuioc a avut de dat examen la două materii: Limba și Literatura Română și Istorie. Artistul a obținut notele 1,50 la examenul de română, iar la istorie 6,65.