Margherita de la Clejani ne arată noile silicoane, la TV (Video)

Apropo.ro / 10.04.2012, 09:40
Margherita de la Clejani ne arată noile silicoane, la TV (Video)
Margherita, fiica Vioricăi și a lui Ioniță de la Clejani, a ieșit pentru prima dată în public de la operația de mărire a sânilor. Ce decolteau obraznic are acum artista!

După îndelungi rugăminți către tatăl său, Ioniță de la Clejani, Margherita, susținută de mama ei, și-a pus silicoane. Tânăra se simte acum mult mai încrezătoare, dar și mult mai frumoasă.

„Toată lumea se uită la mine pentru că se vede fericirea pe fața mea. Ce e frumos și lui Dumnezeu îi place”, a spus Margherita.


Dotarile de la Clejani pe happyhour.protv.ro

„A fost o operație foarte reușită, n-am simțit nimic. E importantă fericirea și satisfacția. Nu am voie să mă zbengui, am pansamente”, a spus artista.

Margherita și-a arătat noul bust în emisiunea lui Cătălin Măruță, la Happy Hour, unde a venit însoțită de întreaga ei familie.

Tânăra s-a afișat într-o rochie sexy, extrem de decoltată pentru a se vedea…. rezultatul.

„Mă întâlnesc pe stradă cu lumea și mă întreabă dacă sunt de pe vremea lui Anton Pann? Mie nu mi-a fost drag și nu îmi place să venim la TV cu subiecte de acest gen, cancan. Complotul a fost făcut astfel încât orice aș fi spus nu era bine. Am fost supărat pe bune, fiindcă nu ne trebuia silicoane. Într-un final, am zis ferească Dumnezeu de părinții care nu-și ascultă copiii”, a spus Ioniță de la Clejani, care inițial nu a fost de acord cu această operație.