Margherita de la Clejani, peţitoare pentru unul dintre colegii tatălui său

Apropo.ro / 31.05.2018, 11:32
Margherita de la Clejani, peţitoare pentru unul dintre colegii tatălui său
Ionela Stăncioi şi Adrian Belu trăiesc o frumoasă poveste de iubire despre care vorbesc astăzi de la ora 14.00, în cadrul emisiunii ”Totul pentru dragoste” prezentată de Mirela Vaida, la Antena 1.

Ionela este cântăreaţă de muzică populară şi a fost nevoită să treacă printr-un divorţ, tocmai pentru că fostul ei soţ nu reuşea să-i înţeleagă meseria.

Şi atunci, ca şi acum, Ionela lucra cu tineri pe care îi îndrumă spre cântecul popular. Atunci o avea la cursuri şi pe Margherita de la Clejani, iar Adrian, actualul ei soţ cânta în formaţie cu Viorica şi Ioniţă de la Clejani. Adrian o ştia pe Ionela şi din Ansamblul „Ciocârlia“, acolo unde ea era invitată de Steliana Sima să cânte.

Adrian le spunea Clejanilor că o place pe Ionela, iar Margherita ştia acest lucru. Aşa că ea începuse să-i sugereze Ionelei să meargă la o întâlnire cu Adrian. După îndelungi insistenţe, Ionela acceptă şi iese la suc cu Margherita şi Adrian. Toate aceste lucruri se întâmplau în perioada în care Ionela era în plin divorţ, iar Adrian nu ştia despre situaţia ei, ştia doar că ea este căsătorită şi nu îndrăznea să o abordeze.

Despre cum au ajuns cei doi să-şi întemeieze o relaţie atât de frumoasă, dar şi despre fiul lor care vrea să le calce pe urme, telespectatorii vor afla astăzi, de la ora 14.00, în cadrul emisiunii ”Totul pentru dragoste”, la Antena 1.
Şi poveştile impresionante de viaţă prezentate de Mirela Vaida în cadrul emisiunii de ieri au ţinut telespectatorii cu sufletul la gură, ediţie din 30 mai impunându-se ca lider de piaţă în rândul românilor din mediul urban.