Margherita de la Clejani şi-a luat kilograme de produse de make-up în Asia Express

De: Alexandra Necsoiu / 14.11.2018, 13:21
Margherita  de la Clejani şi-a luat kilograme de produse de make-up în Asia Express
”Mie îmi place foarte mult să mă machiez şi un artist trebuie să aibă mereu un machiaj profesional.” Aceasta este ideea cu care Margherita de la Clejani a plecat în cursa Asia Express, reality show difuzat în curând de Antena 1, motiv pentru care vedeta a venit cât se poate de pregătită: pensule de tot feluri, fonduri de ten de diverse nuanţe, farduri, creioane şi multe altele.

Chiar dacă condiţiile nu sunt prielnice, Marga a transformat orice colţ din Asia într-un studio de make-up. Aşa a ajuns să se machieze inclusiv pe peronul unei gări, acolo unde aştepta să înceapă cursa. Tacticoasă a început să despacheteze toate pungile şi să se apuce de treabă. “E chiar mai bine aici, pentru că am lumină naturală”, spune ea râzând. Dacă atunci când este acasă ritualul de make-up ajunge până la 3 ore, în Asia Margherita a ajuns la un record personal. “Am ajuns să îmi fac un machiaj în 10 minute, ceea ce în România nu mi s-a întâmplat niciodată. Ce să fac, machiajul este a doua mea iubire. Încă de când eram mică am văzut la mama tot felul de farduri, rujuri, aşa că îmi place să fiu mereu cochetă şi aranjată”, spune ea.

Filmările pentru cel de-al doilea sezon Asia Express, cel mai dur reality show de aventură difuzat în România, au loc anul acesta în Sri Lanka şi India. 9 perechi de vedete sunt hotărâte să străbată Drumul Elefantului pentru a ajunge la premiul de 30.000 de Euro şi pentru a trăi experienţa vieţii lor. Fiecare pereche are la dispoziţie un Euro pe zi şi trebui să îşi găsească singuri mâncare, cazare şi transport.