Margherita, mască de faţă cu pământ din cimitir

De: Alexandra Necsoiu / 15.08.2017, 10:57
Margherita, mască de faţă cu pământ din cimitir
Vacanţa celor 4 vedete de la ”Aventură cu 4 stele”, emisiune difuzată în fiecare luni şi marţi, de la ora 20:30 de Antena 1 este condimentată cu de toate încă din primele momente. Protagoniştii se lovesc de cele mai neobişnuite provocări şi, în funcţie de ele, au parte fie de lux, fie de muncă în condiţii vitrege.

Margherita de la Clejani trece prin situaţii şi sentimente contradictorii în ediţia de marţi a emisiunii. De la răsfăţ într-un hotel de 4 stele şi plimbări cu iahtul, cântăreaţa ajunge să se confrunte cu una dintre cele mai mari temeri pe care le are: cimitirele. În ciuda fricii care-i dă fiori, Margherita pune pe primul loc frumuseţea. Ea susţine că măştile de faţă cu pământ din cimitir fac minuni şi, pentru a intra în posesia lui, este gata de orice sacrificiu.

Convingerea că va scăpa de riduri cu o astfel de mască îi dă suficient curaj încât să ia cu mâna ei pământ de pe mormintele părăsite. Dar asta numai după ce se asigură că locurile de veci sunt cu adevărat abandonate.”Trebuie să iau şi eu din cimitir pământ de la 9 morminte părăsite. Îmi trebuie pentru mască de faţă, să nu mai am niciun rid. Acest pământ fermecat de la 9 morminte părăsite te ajută foarte tare pentru tinereţe fără bătrâneţe”, spune Margherita.

Despre cum îşi trata Margherita frica de cimitire în copilărie, dar şi despre dorinţele ei de femeie adultă, telespectatorii Antena 1 vor afla în această seară, de la 20:30, numai la Antena 1.
”Aventură cu 4 stele” este  o emisiune realizată după formatul italian „Ricchi e poveri” (”The Rich And The Pauper”),  filmată în Grecia. În fiecare ediţie, 4 vedete intră intră în competiţie şi în funcţie de rezultat  vor fi departajate constant: două dintre ele vor locui într-o vilă sau hotel de lux, în vreme ce celelalte două vor fi găzduite de localnici cu condiţii materiale limitate. Cei care câştigă fiecare probă se bucură de o vacanţă luxoasă, dar asta doar pentru câteva ore, în intervalul dintre probe, iar cei care pierd experimentează viaţa şi muncile cele mai diverse şi solicitante ale localnicilor.