Mari Fica a fost eliminată de la „Survivor România”; show-ul a fost lider de audiență

De: Ana Obretin / 04.05.2022, 11:19
Mari Fica a fost eliminată de la

Mari Fica a fost eliminată de la „Survivor România”, într-o ediție a show-ului care a fost lider de audiență.

Astfel, ediția de marți seară a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 20:28 – 23:25. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 7,5 puncte de rating și 21,9% cotă de piață, față de locul 2 care avea doar 4,5 puncte de audiență și 13,3% share. De-a lungul difuzării, peste 1,4 milioane de români au trăit emoția unei noi eliminări, iar în minutul de aur, la ora 21:44, aproape 1,9 de telespectatori erau cu ochii pe PRO TV, potrivit unui comunicat remis Apropo de televiziune.

Seara a inclus Consiliul de Eliminare, acolo unde Tigrii așteptau rezultatul votului celor de acasă. Cu multe emoții, cei trei nominalizați au așteptat să primească de la Daniel Pavel vestea care urma să le schimbe traseul în joc. Cea care a fost eliminată este Mari Fica: ”Știam că o să vină și momentul acesta. Sunt extrem de recunoscătoare pentru ce s-a întâmplat aici. Sunt mult mai puternică decât am venit, chiar am evoluat. Am învățat lecții de la fiecare în parte, lecții multe și frumoase. Mulțumesc pentru tot!”

Cei zece concurenți rămași în competiție în Republica Dominicană își vor continua parcursul duminică, de la ora 20:00, luni și marți, de la 20:30. Spectatorii pot revedea momentele favorite pe VOYO.

CITEȘTE ȘI: Posturile Pro TV Pro 2 și Pro X, redenumite Acasă, respectiv Pro Arena

Foto: Pro TV