Mari şi Iulian şi Cati şi Răzvan, confruntări şi reproşuri la Bonfire

De: Alexandra Necsoiu / 26.11.2018, 11:57
Mari şi Iulian şi Cati şi Răzvan, confruntări şi reproşuri la Bonfire
Două dintre cele patru cupluri rămase pe ”Insula Iubirii”, în cel de-al patrulea sezon, s-au regăsit seara trecută şi au răspuns celei mai importante întrebări de cuplu: ”Aţi venit pe Insula Iubirii împreună, cum plecaţi: împreună sau separat?”

Primii care au înfruntat ceremonia focului au fost Mari şi Iulian, cuplul din Brăila care timp de doi ani a trecut prin momente frumoase, dar şi prin clipe care au şubrezit încrederea dintre cei doi. Dacă pentru el despărţirea de ispita Irina a fost ca cea de o bună prietenă, pentru Mari nu a fost la fel de uşor să se desprindă de Cristi. ”Eu am şi profitat, că acasă nu se ţine un bărbat atât de frumos de mine”, i-a spus aceasta lui Cati. ”Mă simt puternică, abia aştept să ajung acasă, să îmi dau Bac-ul, să fac un curs de make-up! Insula Iubirii te schimbă mult ca om, cel puţin pe mine m-a schimbat”, a mai spus Mari. Mai mult, în timpul unei discuţii telefonice cu mama sa, la care a avut dreptul, Mari a avut grijă să o anunţe pe aceasta că a greşit să aibă încredere în tânăr, că Iuli a vorbit urât despre ea faţă de Cristi, dar şi că acesta a căzut primul în ispită.

În faţa focului, Mari şi Iulian s-au regăsit ca doi străini, iar singurul lor interes părea să fie ca celălalt să iasă cel vinovat. El ca să îşi poată păstra imaginea de băiat cuminte, iar ea pentru a putea justifica în faţa familiei decizia de a se despărţi de el. Nu a durat mult până ce reproşurile au început să vină din ambele părţi, de la acuzaţiile aduse de Iulian la adresa moralităţii iubitei sale, la limbajul pe care acesta l-a avut pe ”Insula Iubirii”. ”Mă bagă pe mine la înaintare ca să iasă el bine!”, a spus Mari, care a privit apoi cu drag imaginile cu parcursul ei pe Insulă alături de Cristi şi aşteptând cu înfrigurare mesajul acestuia.

”Voiam să îţi spun că ce am trăit noi aici nu a fost o totală minciună, dar nici nu pot să îţi spun că sunt îngrăgostit, dar dacă pot să îţi dau un sfat este să te maturizezi puţin, să scapi de limbajul vulgar. Sunt sigur că atunci când toate acestea se vor întâmpla, vei găsi bărbatul alături de care meriţi să fii”, i-a transmis Cristi. Mari a încercat să se păstreze indiferentă, susţinând că ştia că aceste lucruri se vor întâmpla, însă acest lucru nu schimbă cu nimic relaţia sa cu Iulian. Aşa că la întrebarea ”Aţi venit împreună pe Insula Iubirii, cum veţi pleca?”, cei doi s-au întrecut în a spune cât mai repede ”Separat!”. Rămaşi apoi singuri în resort, timp de 24 de ore, cei doi au început să se atace unul pe celălalt.     

Pentru Răzvan, miza Bonfire-lui a părut mai degrabă să se pună pe el într-o lumină favorabilă, pe când Cati a fost mult mai explicită în ceea ce priveşte sentimentele sale.

”Eu sunt acum atât de liniştită şi împăcată cu mine. Şi abia aştept să am o nouă relaţie!”, a spus Cati, care a mărturisit că îi va povesti şi fiului său despre experienţele noi de care a avut ea parte în Thailanda. Ceea ce a ignorat însă au fost semnalele primite de acasă, de la rudele care îi spuneau că riscă să îşi piardă locuinţa din cauza plăţilor nefăcute, dar şi de la mama care insista să nu se despartă de Răzvan indiferent ce a zis sau făcut acesta. În plus, după toată perioada petrecută departe de casă, Cati nu a pus nici măcar o întrebare legată de fiul său.

Ajunşi în faţa focului, aceştia au aflat că adevărul iese mereu la iveală, iar planul lor de a părea ceea ce nu sunt a fost deturnat de dezvăluirile făcute de Răzvan. Cati a povestit cum la plecarea de acasă Răzvan i-a spus că nu vrea să facă nimic la televizor, asta deşi tuturor de pe insulă le-a spus că acesta este doar un plan pus la cale pentru a-i face o surpriză partenerei sale. Când aceasta a aflat că imaginile văzute de ea cu Răzvan şi Dana sunt fabricate, Cati a realizat că justificarea sa nu există. ”Cum adică a fost un test? M-ai vândut pentru o vacanţă!”, i-a spus aceasta, în timp ce Răzvan a putut să vadă apoi toate imaginile cu ea şi George ”O să te vadă părinţii tăi, nu te interesează ce spun mama şi tatăl tău, care muncesc pentru tine?”, i-a reproşat acesta.

Alimentată de iluziile pe care le-a trăit pe insulă, Cati a avut pentru o clipă senzaţia că ceremonia focului avea menirea de a pune în lumină transformarea sa. Iluziile s-au destrămat însă când aceasta a văzut înregistrările în care Răzvan povestea cum împreună au consumat substanţe interzise în casă în timp ce fiul său era prezent. Mai întâi, aceasta a încercat să nege consumul, apoi a încercat să susţină că micuţul nu era prezent, în ciuda înregistrărilor în care ea admitea tot. La final însă, după ce au anunţat că vor pleca separat de pe insulă, rămaşi singuri, cei doi au continuat să îşi arunce reproşuri.

Duminica viitoare, de la 20.00, la Antena 1, în ultimele episoade din cel de-al patrulea sezon ”Insula Iubirii”, e rândul celorlalte două cupluri să se aşeze în faţa focului. Înainte de a pleca de pe ”Insula Iubirii”, Mirela şi Ionuţ şi Hannelore şi Bogdan trebuie să răspundă celei mai importante întrebări de cuplu: ”Aţi venit pe Insula Iubirii împreună, cum plecaţi: împreună sau separat?”