Maria Cârneci, Laura Lavric, Elena Merişoreanu şi Mirela Vaida pe aceeaşi scenă, la “Te pui cu blondele?”

De: Cătălina Matei / 28.02.2017, 11:37
Maria Cârneci, Laura Lavric, Elena Merişoreanu şi Mirela Vaida pe aceeaşi scenă, la “Te pui cu blondele?”
Mirela Vaida, Laura Lavric, Maria Cârneci şi Elena Merişoreanu vin miercuri, 1 Martie, de la ora 20.30, la “Te pui cu blondele?”, să se confrunte pe teme de cultură generală cu 49 de mirese în frunte cu blonda supremă, într-o ediţie “Soacre versus Mirese”, prezentată de Dan Negru.

Prilej pentru cele patru invitate să-şi amintească întâmplări neprevăzute şi haioase de la numeroasele nunţi la care au cântat. Laura Lavric povesteşte cum a fost sechestrată la o petrecere, împreună cu Ion Dolănescu, dar şi cum, copil fiind, a ajuns să şterpelească din casă făină şi barabule, ca să i le dea la schimb singururului deţinător de gramofon din sat să o lase să asculte muzică populară. Elena Merişoreanu îşi aminteşte cum l-a întâlnit la Los Angeles pe Leonardo Di Caprio şi cum a reuşit să facă o fotografie cu el, în timp ce Mirela Vaida povesteşte cum a ajuns să cânte pe o remorcă, la o sărbătoare, într-o comună de lângă Mizil.

Ce obiceiuri s-au păstrat încă la nunţile româneşti de la sat dar şi care dintre tabere, a soacrelor sau a mireselor, va câştiga confruntarea pe teme de cultură generală, telespectatorii Antenei 1 vor vedea de Mărţişor, de la ora 20.30, într-o nouă ediţie “Te pui cu blondele?”, prezentată de Dan Negru.

 

Tags: