Maria Ciobanu şi Ion Dolănescu, Liza Minnelli, Thalia şi Bob Marley, pe aceeaşi scenă, la “Te cunosc de undeva!”

De: Alexandra Necsoiu / 23.11.2018, 11:22
Maria Ciobanu şi Ion Dolănescu, Liza Minnelli, Thalia şi Bob Marley, pe aceeaşi scenă, la “Te cunosc de undeva!”
Jocul fascinant al transformărilor totale continuă sâmbătă, 24 noiembrie, de la ora 20.00, la Antena 1, într-o nouă ediţie a show-ului prezentat de Alina Puşcaş şi, până la revenirea lui Cosmin Seleşi din Asia, de Florin Ristei.

Cum finala se apropie, concurenţii devin mult mai atenţi la fiecare detaliu al transformărilor lor, iar juraţii Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob şi Aurelian Temişan mai exigenţi.

Sâmbăta aceasta, la “Te cunosc de undeva!”, Alin Gheorghişan va cânta în travesti. Spune că şi-a exersat intens rolul Liza Minnelli, pe care îl va avea de interpretat în această gală, şi speră ca experienţa sa de pe Broadway să-l ajute pentru momentul de cabaret pe care-l va avea de susţinut pe scena show-ului transformărilor.

Romică Ţociu va cânta în limba arabă, precum Hussain Al Jassmi, un celebru interpret originar din Emiratele Arabe Unite, Connect-R va fi unul dintre cei mai influenţi cântăreţi de muzică reggae din istorie, jamaicanul Bob Marley, în timp ce Carmen Rădulescu va interpreta un personaj de care nu a reuşit să scape în acest sezon din cauza asemănărilor fizice repetate şi uluitoare, Daniel Iordăchioae.

Barbara Isasi, solista trupei Mandinga, îl va aduce la “Te cunosc de undeva!” pe fabulosul Rod Stewart, Alexandra Velniciuc va fi o franţuzoaică preţioasă, mare iubitoare de cabaret, de muzică pentru îndrăgostiţii cu insomnii şi de bărbaţi frumoşi, Patricia Kaas, în vreme ce Mihai Trăistariu va încerca un travesti imposibil, transformat în Thalia.

Ana Baniciu şi Raluka vor avea parte de una dintre marile lor încercări din acest sezon, pentru că vor trebui să-i imite pe celebrii interpreţi de muzică populară Maria Ciobanu şi Ion Dolănescu, pe când Jean de la Craiova va trebui să cânte pe ritm de vals, transformat în cunoscutul artist grec Demis Roussos.

Momentul special al serii va avea doi protagonişti: concurentul Jean de la Craiova, transformat de această dată în Fărâmiţă Lambru, şi invitata specială a galei, Oana Sîrbu, care o va imita pe inegalabila Maria Tănase. Ce cântece vor interpreta cei doi artişti, acompaniaţi de Taraful Silvian Voicu, telespectatorii Antenei 1 vor afla sâmbătă seara.

Ca în fiecare ediţie, Furnix Team, baletul condus de Furnica, va realiza momente coregrafice deosebite alături de concurenţii show-ului, iar Gianina Corondan, curioasa de serviciu din acest sezon, le va arăta telespectatorilor ce s-a întâmplat pe parcursul acestei săptămâni, în culisele show-ului.

Care va fi cea mai bună transformare a celei de-a 12-a ediţii a emisiunii, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă, 24 noiembrie, de la ora 20.00, numai la “Te cunosc de undeva!”