Maria Constantin, despre divorţul de Marcel Toader: „Prin câte am trecut, sunt totuşi un om normal, cu toate ţiglele pe casă”

De: Cristiana Trifu / 24.11.2017, 11:31
Maria Constantin, despre divorţul de Marcel Toader:
Divorţul de Marcel Toader (54 de ani) i-a adus un plus de popularitate solistei de muzică populară Maria Constantin.

A renunţat la bikini! Maria Constantin, mai sexy ca niciodată – FOTO&VIDEO

Imagini compromiţătoare! Gabriela Cristea, goală alături de Marcel Toader

Dornică de afirmare! Gabriela Cristea, în PLAYBOY! S-a lăsat fotografiată numai în poziţii INDECENTE

Ce face Tavi Clonda după ce a fost concediat? – FOTO

Divorţurile l-au îmbogăţit pe Marcel Toader! Câţi bani încasează de la tv? A fost căsătorit de 5 ori

Cântăreaţa Maria Constantin, care nu se sfieşte să reacunoască faptul că trece prin una dintre cele mai dificile perioada din viaţa sa, a acceptat să treacă ”Dincolo de aparenţe” şi să vorbească despre felul cum reuşeşte să facă faţă presiunii pe care o resimte în aceste momente.

 

Aflată în plin proces de divorţ cu Marcel Toader, Maria Constantin susţine că nu i-a fost deloc uşor, motiv pentru care a decis să ceară ajutorul unui psiholog şi să facă terapie.

”A merge la psiholog într-o perioadă grea din viaţa ta nu este nicio ruşine. Eu recunosc, am ajuns la psiholog, fac terapie. Şi asta m-a ajutat să-mi dau seama că, prin câte am trecut, sunt totuşi un om normal, cu toate ţiglele pe casă. Că sunt încă un om destul de optimist, care vede partea frumoasă a vieţii”, spune Maria Constantin în cadrul emisiunii ”Dincolo de aparenţe” de la Antena Stars.

Cântăreaţa susţine că mama ei este cea mai afectată de tot scandalul în care ea este implicată şi face tot posibilul să se păstreze puternică de dragul acesteia.

”Cel mai greu a fost pentru mama mea care mă suna şi plângea în telefon, iar eu mă abţineam să nu plâng şi eu. Multă lume probabil s-a întrebat de ce nu am spus nimic, de ce nu am dat nicio replică. Dar răspunsul meu a fost mereu o nouă realizare. Eu aşa am fost crescută, să nu vorbesc despre alţii, ci numai despre mine. Iar despre mine vorbeşte munca mea”, declară Maria Constantin.

Despre ce o ajută să treacă peste momentele dificile, despre răutatea oamenilor şi cum răspunde la ea, dar şi despre alte multe lucruri legate de familia ei, Maria Constantin vorbeşte sâmbătă, în cadrul emsiunii ”Dincolo de aparenţe”, difuzată sâmbătă, de la ora 13.00, la Antena Stars.