Maria Constantin, dezvăluiri: ”M-am străduit şi am tras foarte mult de aceste două căsnicii”

De: Alexandra Necsoiu / 18.10.2018, 12:35
Maria Constantin, dezvăluiri: ”M-am străduit şi am tras foarte mult de aceste două căsnicii”
Nicolai Tand, unul dintre cei mai carismatici chefi de la noi, şi îndrăgita cântăreaţă Oana Radu, gazdele emisiunii ”Star Chef”, difuzată în fiecare duminică de la ora 18.45 la Antena Stars, le au ca invitate pe Maria Constantin şi Mariana Căpitănescu.

Cele două interprete de muzică populară se întrec în reţete delicioase, dar dezvăluie şi detalii mai puţin ştiute din viaţa lor personală. Astfel, ele mărturisesc că, pe lângă muzică, mai au un lucru în comun, ambele îl au ca naş pe Silviu Prigoană.

”Naşul meu, care este şi naşul Marianei Căpitănescu, este omul care m-a ajutat foarte mult în carieră”, spune Maria Constantin.

Artista vorbeşte deschis şi despre cele două căsnicii pe care le-a avut şi care, din nefericire, s-au încheiat.

”Eu cred că m-am străduit şi am tras foarte mult de aceste două căsnicii. Nu regret nimic, cred că pentru fiecare om este un destin. Se spune că Dumnezeu îi dă omului cât poate să ducă. Iar eu am dus mult. Cred că eu personal am greşit dăruind foarte mult. Sunt foarte implicată în momentul în care eu iubesc”, mărturiseşte Maria Constantin în cadrul show-ului culinar ”Star Chef”, de la Antena Stars.

Secondate şi supervizate de Nicolai, două vedete pregătesc, în fiecare duminică, de la ora 18.45, la Antena Stars, în cadrul unei competiţii condimentate cu replici piperate,  specialitatea casei lor. Pe de altă parte,  Oana Radu le “toacă” mărunt şi le “fierbe” la foc mic, reuşind astfel să  le”stoarcă” de secrete.