Maria Dinulescu nu-şi poate clădi o carieră la Hollywood: “Acolo pot juca doar roluri de prostituate sau iubite ale unor mafioţi ruşi”

De: Cătălina Matei / 16.06.2016, 10:42
Maria Dinulescu nu-şi poate clădi o carieră la Hollywood: “Acolo pot juca doar roluri de prostituate sau iubite ale unor mafioţi ruşi”
Actriţa Maria Dinulescu (35 de ani) a dezvăluit momentele ce i-au marcat traseul, a dat detalii din culisele industriei de film din America şi a mărturisit ce o împiedică să-şi construiască o carieră solidă la Hollywood.

Într-un interviu acordat adevarul.ro, Maria Dinulescu a povestit cum a schimbat-o experienţa din Los Angeles, unde a plecat pentru a descoperi ce înseamnă cu adevărat industria cinematografică.

Actriţa a recunoscut că nu-şi poate clădi o carieră solidă la Hollywood: „Eu nu am ştiut când am plecat că am un accent rusesc şi că nu voi putea avea un accent american, chiar cu profesoara mea de reducere a accentului, care este şi profesoara lui Tom Hanks şi a altor celebrităţi de la Hollywood. Trebuie să te duci foarte devreme ca să capeţi un accent american. Noi, care provenim din estul Europei, suntem actori cu accent rusesc, ceea ce înseamnă că poţi juca roluri de prostituate, spioni sau iubite ale unor mafioţi ruşi. Astea sunt personaje mici, scurte ca întindere şi atunci nu poţi construi o carieră din personaje secundare. Da, poţi fi cel mai bun pe personaje secundare, dar eu nu-mi doresc asta. Mai rău decât atât, pentru rolul acela micuţ nu vor lua o actriţă talentată şi care are 20 de premii, vor lua o fată care tocmai a avut o relaţie intimă cu Leonardo DiCaprio, vine din Ucraina, este superbă şi are nu ştiu câţi fani pe Twitter şi Instagram şi care vinde. Totul este gândit financiar, totul.“