Maria Dinulescu, surprinsă în timp ce face sex la duş. Cum arată goală actriţa – FOTO&VIDEO

Apropo.ro / 23.03.2017, 15:27
Maria Dinulescu, surprinsă în timp ce face sex la duş. Cum arată goală actriţa - FOTO&VIDEO
Maria Dinulescu s-a dezbrăcat de dragul artei! Actriţa a fost filmată în timp ce făcea sex cu partenerul său. Scenele pătimaşe de amor se regăsesc în filmul Departe de tine/Far from here.

Maria Dinulescu nu-şi poate clădi o carieră la Hollywood: “Acolo pot juca doar roluri de prostituate sau iubite ale unor mafioţi ruşi”

Poponeţ, declaraţie incendiară: „Cea mai frumoasă femeie din Bucureşti este…” – Ele au trecut prin patul lui!

Coproducţia româno-americană Departe de tine/Far from here va fi lansat în cinematografele din România la 31 martie a.c. Filmat atât în America, cât şi în România, vorbit în engleză şi română, filmul este regizat de James Pillion şi îi are ca protagonişti pe actorul american Jonathan Ahmadi şi pe actriţa româncă Maria Dinulescu.

În contrapunct cu personajul lui Jonathan Ahmadi îl regăsim pe Andi Vasluianu, în rolul unui om de afaceri din România. Din distribuţia filmului mai fac parte: Maia Morgenstein, Gelu Niţu şi Vasile Flutur, actor român stabilit la New York.

Filmul spune povestea lui Grant (Jonathan Ahmadi) şi a Sofiei (Maria Dinulescu), un cuplu proaspăt căsătorit, care doreşte să-şi formeze o familie. Schimbările din viaţa profesională a Sofiei îi fac să se mute din America la Bucureşti, iar un an mai târziu relaţia lor ajunge în impas, bântuită de promisiunile făcute şi nerespectate. Sofia este acum o fiinţă sigură pe ea şi ambiţioasă, iar Grant încearcă, fără succes, să-şi scrie romanele. O tragedie loveşte familia lui Grant, iar acesta trebuie să se întoarcă în America. Prinsă între carieră şi povestea de dragoste pe care o trăieşte, Sofia are de ales: pleacă împreună cu soţul ei pentru a-şi construi o familie sau rămâne alături de şeful ei (Andi Vasluianu) pentru a-şi dezvolta cariera în plină dezvoltare?