Maria Dinulescu, virală și parodiată pe internet (Video)

Apropo.ro / 21.02.2012, 11:00
Actrița Maria Dinulescu a postat un filmuleț cu ea pe internet, în care vorbește despre viața sa. Ideea a fost preluată și de alți interpreți autohtoni. Vezi ce nebunie a ieșit!

Actrița Maria Dinulescu a devenit virală, poate fără voia sa, însă rezultatul este minunat și comic. Poate asta s-a și dorit.

În filmuleț, Maria vorbește despre cum arată o zi din viața ei, la ce oră se trezește, spune despre programul de mișcare la bazin, despre orașul în care trăiește, cursurile de limba engleză și multe altele.

Bobo’s Laif – parodie dupa Maria’s Life de pe tare.ro

Deunăzi, Maria Dinulescu afirmă că își dorește să plece în America, unde vrea o carieră de actriță.

Maria ar vrea sa încerce experiența de actrița și peste Ocean: „În România nu există industrie de film (…). Fără o industrie adevarată care să construiască strategii și noi posibilități, Noul Val ramâne doar o experiență”.

Cosmintudoran’s laif – parodie dupa Maria’s Life de pe tare.ro

Revenind la viralul cu pricina, acesta a generat o serie de parodii, care mai de care mai reușită, realizate de muzicianul Cosmin Tudoran, bloggerul Sebastian Bârgău, artiștii de standup Bobonete și Mikutzu, precum și alți oameni: Ghenu, Oana, Neamtzu, Oltelean. Și poate că lucrurile nu se vor opri aici…