Maria Dragomiroiu a apelat la operaţii estetice. Dezvăluiri

De: Cristiana Trifu / 16.11.2017, 11:31
Maria Dragomiroiu a apelat la operaţii estetice. Dezvăluiri
Maria Dragomiroiu (62 de ani) a dezvăluit că a apelat la bisturiu.

Artista şi-a făcut operaţie estetică la ochi, în urmă cu cinci ani, însă motivul l-a dezvăluit recent, la emisiunea lui Dan Bittman. “Am avut pleoapă dublă, aşa m-am născut, şi am scos puţin din pleoapa de sus, ca să văd mai bine”, a declarat Maria Dragomiroiu, care nu este deloc împotriva ajustărilor estetice. Solista de muzică populară este decisă să-şi mai facă unele intervenţii, însă atunci când trecerea timpului se va vedea clar pe chipul ei.

În această seară, de la ora 21.15, Maria Dragomiroiu vine la “Aici eu sunt vedeta” împreună cu nepoatele sale, Maria (9 ani) şi Ana (7 ani), care vor dezvălui o parte din secretele celebrei lor bunici.

Astfel, telespectatorii Antenei 1 vor afla cu această ocazie că îndrăgita interpretă de muzică populară este o mare amatoare de gheare de pui şi curcan, pe care le mănâncă cu o mare plăcere, ori de câte ori are ocazia. “Îmi place să mănânc gheare. Mănânc de când eram micuţă. Fac din ele piftie, care iese o minune, sau le prăjesc până devin crocante şi le înmoi apoi în mujdei”, spune cunoscuta artistă.

Ce alte lucruri neştiute despre Maria Dragomiroiu vor mai fi spuse, telespectatorii Antenei 1 vor afla diseară, de la ora 21.15, într-o nouă ediţie a show-ului “Aici eu sunt vedeta”, prezentată de Dan Bittman.