Maria Ilioiu, din nou ispită în ”Temptation Island – Insula iubirii”: „Am un şarm al meu, ceva deosebit ce le place tuturor”

De: Cristiana Trifu / 23.08.2018, 10:56
Maria Ilioiu, din nou ispită în ”Temptation Island – Insula iubirii”:
Cunoscută deja de fanii emisiunii ”Temptation Island – Insula iubirii”, frumoasa Maria Ilioiu recunoaşte că a revenit cu acelaşi entuziasm în Thailanda pentru sezonul cu numărul patru, care va fi difuzat în fiecare luni şi marţi, începând din 3 septembrie, de la 20:00, la Antena 1.


”Experienţa ”Temptation Island – Insula iubirii”, din Thailanda, este unică, cu oameni noi, poveşti noi… Mă fascinează să văd cum oamenii reacţionează, cum unii încearcă să se închidă sau nu lasă pe nimeni să se aproprie de ei, deşi ar vrea”, mărturiseşte frumoasa roşcată care la prima sa apariţie în ”Temptation Island – Insula iubirii”, Sasha, fostul iubit al Elenei Stroe, a fost cel care s-a îndrăgostit până peste cap de Maria, după ce roşcata i-a arătat latura sa sinceră şi lipsită de inhibiţii. În cel de-al treilea sezon, Maria şi Thailanda i-au furat inima şi minţile lui Aurel, care venise pe ”Insula Iubirii” alături de iubita sa, Alexandra.

”Nu ştiu ce să zic, probabil am un şarm al meu, ceva deosebit ce le place tuturor. Întotdeauna noutatea atrage. Probabil că în orice relatie, pasiunea de la început se diminuează, ajungând după o perioadă chiar să dispară. Pe când pe Insulă, ei se simt fericiţi, atrăgători, departe de problemele de acasă, doar cu nişte ispite frumoase în jurul lor, care le dau atenţie. Clar, acestea sunt motivele ce îi determină să uite de tot şi de toate”, e de părere ispita Maria Ilioiu.

În cel de-al patrulea sezon ”Temptation Island – Insula iubirii”, care va fi difuzat în fiecare luni şi marţi, începând din 3 septembrie, de la 20:00, la Antena 1, patru cupluri care au relaţii de lungă durată însă nu au făcut încă marele pas îşi vor putea testa relaţia şi vor afla astfel dacă cel sau cea alături de care au petrecut atâţia ani este cu adevărat jumătatea lor. La finalul sezonului, fiecare cuplu va putea spune clar dacă drumul lor în viaţă este acelaşi sau dacă se văd nevoiţi să meargă pe căi separate.

„Toate sezoanele de până acum ne-au surprins diferit şi vă asigur că nici acesta nu va face excepţie. Oamenii au personalităţi diferite, reacţionează diferit la situaţiile cu care se confruntă. În asta constă farmecul acestui reality show. are încă multe surprize rezervate, iar fanii emisiunii vor fi, din nou, impresionaţi!”, spune gazda emisiunii, Radu Vâlcan.