Maria Kirilenko, imaginea adidas Stella McCartney

Apropo.ro / 12.05.2006, 12:12
Maria Kirilenko, imaginea adidas Stella McCartney
Maria Kirilenko, noua speranta a tenisului mondial, prezinta linia de tenis din cadrul noii colectii adidas Stella McCartney. Recent plasata pe locul 25 in turul WTA, Maria a fost aleasa sa devina imaginea liniei de tenis adidas Stella McCartney. Astfel, incepand cu turneul Australian

Maria Kirilenko, noua speranta a tenisului mondial, prezinta linia de tenis din cadrul noii colectii adidas Stella McCartney. Recent plasata pe locul 25 in turul WTA, Maria a fost aleasa sa devina imaginea liniei de tenis adidas Stella McCartney. Astfel, incepand cu turneul Australian Open, atleta va juca purtand imbracaminte si incaltaminte adidas Stella McCartney.

„Pentru mine este foarte important sa port produse care combina performanta si stilul. Am nevoie de echipament usor si stabil. Cu noua linie de tenis de la adidas Stella McCartney simt ca am tot ceea ce isi doreste o jucatoare de tenis: produse atragatoare si performante. Sunt incantata de noul parteneriat cu adidas” a declarat Maria Kirilenko.

Adaugarea noii linii in colectia adidas Stella McCartney a venit in mod natural, dupa cum afirma Stella: „Gandindu-ma la sporturile de vara, primul sport care mi-a venit in minte a fost tenisul, ca unul din principalele sporturi ale sezonului. O linie dedicata tenisului este ceea ce mi-am dorit dintotdeauna sa abordez si sunt foarte incantata sa introduc aceasta noua categorie in colectia primavara/vara 2006.”

Linia combina tot ce e mai hot in materie de stil si performanta – „tenisul este un sport la moda si reprezinta o platforma fantastica pentru colaborarea mea cu adidas. Pentru aceasta linie unica, dedicata tenisului, am combinat utilitatea, stilul cu un element de feminitate obraznica si acum abia astept sa vad rezultatul pe teren” – completeaza Stella.

Principalele piese ale liniei de tenis adidas Stella McCartney sunt reprezentate de rochii cu volane, fuste plisate, geci, pantaloni scurti, incaltaminte si accesorii.

Paleta de culori pentru primavara/vara 06 este diversificata si jucausa. Desi predomina tonurile pale, pastelate, se remarca si nuante puternice de rosu (pop, calypso, husky pink), galben (flash, electric) sau noua nuanta de verde (macaw). Culoarea-vedeta a intregii colectii adidas Stella McCartney este rozul prafuit.

2activePR