Maria Lucia Hohan atrage invidia designerilor internationali

Apropo.ro / 27.10.2011, 16:10
Maria Lucia Hohan, designer roman stabilit peste hotare, a atras invidia unor creatori de moda. Afla de ce!

Designerul Maria Lucia Hohan (brandul MLH), stabilita in SUA, a reusit sa dea peste cap lumea modei. Desi creatiile sale sunt deosebite, invidia in aceasta bransa este una si mai mare.

Marul discordiei intre cele doua parti este rochia (sau rochiile) purtate de iubita lui Georghe Clooney, Stacy Keibler, la o decernare de premii la Hollywood.

Desi Maria nu se afla la prima colaborare cu o vedeta, ceilalti designeri nu au mai acceptat faptul ca romanca „prinde” la celebritatile ce calca pe covorul rosu.

MLH

Designerii s-au „suparat” ca Stacy K. a preferat-o pe MLH

„Arata ca o rochie nereusita de concurs de miss, numai ca nici macar concurentele la miss nu mai poarta haine cu astfel de „decoruri” in zona bustului”, au comentat stilistii de la celebitchy.com.

Cei de la mydaily.co.uk au organizat imediat un sondaj de opinie pe tema creatiilor Mariei Lucia. 83 la suta dintre respondenti au apreciat ca Stacy a aratat impecabil in rochia lui Hohan, doar 16 la suta fiind de parere ca Elisabetta Canallis, fosta iubita a lui Clooney, era mai eleganta.

Scandalul cu iz fashionist nu se desfasoara, dupa cum ati observat, doar in SUA, ci si in Marea Britanie.

Putini creatori de moda reusesc sa darame acest „zid” creat de marii designeri internationali, si sa urce pe scara celebritatii.

Printre vedetele despre care se stie ca au imbracat creatii marca Maria Lucia Hohan se numara si Jennifer Hudson, la un eveniment de la Casa Alba, Demi Lovato, actrita Chelsea Kane, Connie Britton (Premiul Emmy la categoria „cea mai buna actrita de drama” in 2011) sau Selena Gomez.