Maria Luiza Mih îşi apretează cămaşa cu fixativ

Apropo.ro / 19.03.2012, 11:50
Maria Luiza Mih îşi apretează cămaşa cu fixativ
Tânăra cântăreaţă de muzică populară, originară din Maramureş, a găsit o soluţie pe care mulţi ar considera-o mai neobişnuită.

Maria Luiza Mih ne-a dezvăluit că are un mod ciudat de a-şi întreţine costumul popular. Cântăreaţa consumă trei tuburi de fixativ pe lună pentru apretarea cămăşii de scenă pe care o asortează mereu la costumul popular: „După ce îmi spăl „cămeşa” de la costumul popular şi o calc, obişuiesc s-o dau cu fixativ, ca să se păstreze ca şi când ar fi apretată! Astfel, nu are rost s-o mai apretez şi nici nu se păteaza de la fixativ. E adevărat că, de regulă, consum cam 3 tuburi de fixativ pe lună pentru acest truc pe care-l am… Am şi un fier de călcat special pentru „cămeşi”, numai pe abur, pentru că aceasta să fie călcată impecabil!”, spune tânăra cântăreaţă de muzică populară.

Maria Luiza MihMaria Luiza Mih este pasionată de tot ceea ce înseamnă tradiţie şi, pentru că este un artist de muzică populară care se respectă, are în garderoba sa, câteva piese de rezistenţă, printre care şi un batic de colecţie pe care a dat nu mai puţin de 1.000 de euro.