Maria Luiza Mih recomandă masca cu miere şi hrean pentru curăţarea tenului

Apropo.ro / 25.05.2012, 11:00
Maria Luiza Mih recomandă masca cu miere şi hrean pentru curăţarea tenului
Tânăra cântăreaţă de muzică populară din Maramureş este adepta reţetelor naturiste şi a tratamentelor sănătoase pentru îngrijirea pielii şi a tenului!

Cum se întreţin fetele din Maramureş? Maria Luiza Mih ne dezvăluie secretul! „Aş putea spune că faţă de fetele din Capitală, fetele din Maramureş au condiţii în plus: aerul curat, mâncarea proaspătă şi naturală. Produse cosmetice se găsesc peste tot, dar aerul curat nu poţi să-l cumperi la pachet”, mărturiseşte tânăra căntăreaţă de muzică populară care acordă o îngrijire delicată tenului său, pentru că după atâtea nopţi pierdute la nunţi şi alte cântări, trebuie să arate bine şi să fie mereu în forma.

Maria Luiza MihCel puţin o dată pe lună, Maria Luiza Mih foloseşte o mască cu miere şi hrean pentru a obţine un ten curat şi sănătos. „Eu folosesc numai reţete naturiste şi tratamente sănătoase atunci când vine vorba de tenul şi corpul meu. Pe unele dintre acestea mi le prepar singură acasă. De exemplu, o dată sau de două ori pe lună, pentru curăţarea tenului îmi aplic o mască cu miere şi hrean. Hreanul îl dau prin răzătoarea mică, pun două linguriţe de miere şi puţin oţet şi îl las timp de 10 zile la macerat. După aceea îl strecor şi tinctura rămasă o folosesc pentru ten. O aplic cu o discheta pentru demachiat, timp de 15 minute, după care clătesc faţa cu apă foarte caldă, apoi cu apă rece”, povesteşte artista care îşi sfătuieşte des prietenele în materie de trucuri şi produse de înfrumuseţare. Maria Luiza Mih este o cântăreaţă de muzică populară extrem de apreciată în Maramureş! In ultima vreme, Maria este solicitată de românii din Diaspora să le cânte la nunţi, aşa că va face dese drumuri în Franţa şi Italia. Artista pregăteşte noi surprize pentru fanii săi şi tocmai ce a filmat două videoclipuri, care urmează să fie difuzate curând!