Maria Luiza Mih vrea să-şi ia permisul de motor

Apropo.ro / 02.04.2012, 12:12
Maria Luiza Mih vrea să-şi ia permisul de motor
Cântăreaţa de muzică populară din Maramureş îşi doreşte să obţină cât mai repede permisul pentru categoria A!

Pare o fire sensibilă şi firavă, însă dincolo de această imagine se află o femeie puternică. Tânăra interpretă de muzică populară, originară din Maramureş, este o pasionată a sporturilor extreme, iar acum i-a venit ideea să-şi ia permis de motor, pentru că adoră să conducă şi îi place adrenalina.

Maria Luiza MihMaria Luiza Mih este o artistă nonconformistă care ştie să combine muzica populară cu sporturile extreme. Dacă în iarna care tocmai a trecut a fost nelipsită de pe pârtiile de schi şi snowboarding, acum că a venit primăvara, cântăreaţa maramureşeancă abia aşteaptă să facă bungee jumping. Maria adoră adrenalina şi nu ratează nicio ocazie pentru a practica un sport extrem. A făcut snorkeling, scuba diving, s-a dat cu parapanta şi merge permanent la carting.

Intre timp însă, Maria Luiza Mih conduce maşina personală şi îl aşteaptă pe Cătălin Măruţă să sară cu ea cu paraşuta!
„Ador adrenalina, iar acum că a venit primăvara aştept cu nerăbdare să fac paraşutism şi sper să-mi pot lua mai repede permisul pentru motoare. Cred că merit, pentru că am muncit mult. Am un nou album „Lasă, nu-i bai, Vasali”, un nou single în promovare şi un nou videoclip pentru fanii mei”, spune artista.