Maria Marinescu se marita

Apropo.ro / 07.01.2009, 13:00
Maria Marinescu se marita
Maria Marinescu si-a gasit jumatatea vietii in persoana lui Frank, un om de afaceri din Franta.

Maria Marinescu si-a gasit jumatatea vietii in persoana lui Frank, un om de afaceri din Franta.

Creatoarea de moda, Maria Marinescu, este mai cunoscuta datorita relatiilor sale amoroase. A avut realtii cu Bobby Paunescu, Tudor Vasile, Cristi Chivu, Ion Ion Tiriac, Alexandru Popescu.

Alexandru Popescu este co-actionar la un club din Bucuresti, iar cei doi s-au cunoscut in statiunea preferata a Mariei Marinescu, Saint Tropez. Desi intre cei doi a fost o poveste de iubire, Maria Marinescu a refuzat verigheta, considerand ca nu este pregatita pentru o noua casnicie.

Intr-o vreme presa specula faptul ca Maria Marinescu isi propusese sa il cucereasca pe Tudor Chirila, insa acum se pare ca este cam tarziu, data fiind logodna.

Desi Maria Marinescu provine dintr-o familie de seama, este fiica actritei Ioana Pavelescu, a facut liceul in Beverly Hills, a facut studii si la Institutul de Moda Parsons de la Paris, devenind in cele din urma designer (este creatoare de moda si de bijuterii).

De cand Frank a intalnit-o pe Maria, nu are ochi decat pentru ea. Ceruta de sotie de catre Frank, Maria Marinescu a acceptat. Cei doi au petrecut impreuna Sarbatorile de iarna alaturi de famile. 

Foto sus: Apropo.ro (Premiile VIP)

Foto jos: lilick-auftakt.blogspot.com

Maria Marinescu