Maria Nicole, fiica Cristinei Ciobănaşu în noul sezon “Fructul oprit”

De: Cristiana Trifu / 14.08.2018, 13:11
Maria Nicole, fiica Cristinei Ciobănaşu în noul sezon “Fructul oprit”
Noul sezon “Fructul oprit” aduce în faţa publicului român nume importante din lumea filmului şi a teatrului, dar şi copii talentaţi şi dornici să descopere mai multe despre tainele meseriei de actor. Plină de entuziasm, Maria Nicole – mica artistă în vârstă de opt ani s-a alăturat echipei serialului, putând fi urmărită de telespectatori din 29 august la Antena 1.

“Abia aştept să începem filmările!”, a fost reacţia Mariei Nicole, după ce a avut primele repetiţii şi a făcut cunoştinţă cu colegii săi mai mari din “Fructul oprit”. “M-am cunoscut cu actorii, îmi place tare mult aici, pentru mine este o experienţă foarte frumoasă!”, povesteşte aceasta, fiind primită cu braţele deschise în echipa serialului.

În urmă cu patru ani, a făcut primii paşi pe plan muzical, având deja la activ videoclipuri (“Mama”, “Oraşul faptelor bune” etc.) care se bucură de numeroase aprecieri în mediul online. Şi-a dezvoltat aptitudinile artistice la TV & Film Academy by Ruxandra Ion, unde a beneficiat de bursă, iar timp de un an a studiat actoria. Maria trăieşte acum emoţiile primului său mare proiect actoricesc. Ea o interpretează pe Mara – fiica Anei Caragea (Cristina Ciobănaşu), în cel de-al doilea sezon “Fructul oprit”, care va începe miercuri, 29 august, de la ora 20.00, la Antena 1. “Personajul meu se numeste Mara, o fetită de cinci ani, haioasă. Îmi place, chiar mă reprezintă”, mărturiseşte Maria, extrem de încântată de noua experienţă pe care o trăieşte.

Talentul ei s-a făcut repede remarcat pe platourile de filmare. “Maria este actriţă în adevăratul sens al cuvântului, foarte talentată şi extrem de profesionistă. Eu unul o tratez ca pe un om mare”, declară Radu Grigore, scenarist şi regizor al serialului.
Din 29 august, “Fructul oprit” revine în atenţia publicului cu un nou sezon plin de surprize, telespectatorii putând să urmărească serialul, miercurea, de la ora 20.00, la Antena 1.