Maria Popovici, moment excepţional de stand up comedy

De: Cătălina Matei / 14.11.2016, 12:52
Maria Popovici, moment excepţional de stand up comedy
Fie că au făcut stand-up comedy, au prezentat numere de dresură, de magie sau au desenat caricaturi, concurenţii din cea de-a şaptea ediţie a emisiunii iUmor, difuzată duminică, 13 noiembrie, de la ora 20.00, au arătat că umorul poate îmbrăca cele mai diverse forme.

Cristian Enoiu, supranumit şi omul-orchestră, a avut un moment lung care i-a pus răbdarea la încercare lui Mihai Bendeac şi care nu a reuşit să-i impresioneze pe niciunul dintre cei trei juraţi. La fel de neinteresant li s-a părut şi momentul actorului Ovidiu Danci în rolul lui Carmen Luna, un personaj în travesti, care nu a primit voturile necesare pentru a merge mai departe, chiar dacă a stat în şpagat pe tot parcursul jurizării. Nici Gabriel Cocoş îmbrăcat în costum de broscuţă nu a trecut mai departe, pe motiv că a avut un moment copilăresc.

Cătă Dum (Cătălin Dumitru) şi Andrei Gădălean au făcut stand-up comedy şi i-au cucerit pe juraţi prin mesajul transmis şi subtilităţile din momentele lor, în timp ce caricaturistul Adrian Bighei nu a reuşit să  surprindă prea bine în desenele pregătite trăsăturile celor trei juraţi. Mario Şandru a venit cu intenţia declarată de a-l încânta pe Cheloo care a zis că nu crede în magie, ci în trucuri bine executate. Chiar dacă nu a impresionat, Mario Şandru a trecut mai departe pentru a putea fi votat în aplicaţia iUmor, la fel şi Cătă Dum, Andrei Gădălean şi Adrian Bighei.

Duminică seara, în timpul celei de-a şaptea ediţii a emisiunii iUmor, a avut loc şi o premieră: Cheloo s-a ridicat pentru prima dată în picioare şi a apludat o concurentă. Maria Popovici a făcut un număr de stand-up comedy la care cei trei juraţi au râs în hohote şi au aplaudat frenetic. Când, la final, Cheloo s-a ridicat în picioare şi i-a spus „BRAVO!”, Mihai Bendeac a fost de-a dreptul uluit. „Când l-am văzut pe Cheloo că se ridică aveam lacrimile aici, în gât. Aveam o bucurie imensă pentru ea. Pare un om foarte mişto. Am rămas mască. Îţi jur!”, a spus Bendeac. „Îmi va fi foarte greu să uit acest moment. N-o să uit că eşti primul concurent care l-a făcut pe Cătălin să se ridice în picioare şi să aplaude. Vreau să marchez acest moment, să rămână zi de sărbătoare”, va ţine Bendeac să sublinieze.

„Excelent”, a catalogat Cheloo momentul ei şi i-a promis că se va pregăti şi el cu o variantă, ca replică la momentul ei. „O să mă pregătesc şi pentru că eu nu ţin minte ceea ce scriu, o să vin emoţionat şi o să-ţi citesc varianta mea. Şi sper să te bucuri la fel de tare cum ne-am bucurat noi astăzi”, a promis Cheloo.