Maria Radu a lansat un nou clip

Apropo.ro / 02.07.2013, 12:31
Maria Radu a lansat un nou clip
Maria Radu revine în forţă pe piaţa muzicală cu un nou single, “În Dacia ta”, o piesă funky-pop, cu influenţe reggae, care beneficiază de un videoclip plin de culoare.

Videoclipul s-a vrut unul cât se poate de special, focusat pe imaginea Mariei, extrem de fresh, în tendinţe, pentru care artista s-a pregătit intens în prealabil: a mers la un centru de echitaţie zi de zi, pentru a-şi tonifia posteriorul şi picioarele, a ţinut un regim strict bazat pe fructe cu miezul rose şi apă de cocos şi a alergat zilnic o lună alături de un antrenor personal. 

Videoclipul are integrate versurile piesei într-un mod extrem de stylish, pentru ca fanii artistei să poata fredona piesa la fel ca în faţa unui monitor de karaoke.

„Videoclipul de faţă întregeşte un concept pe care l-am gândit alături de echipa mea: o stare de bine pe care trebuie să ţi-o ofere muzica, o stare de ‘şi mai bine’ pe care ţi-o oferă muzica şi imaginea… cu alte cuvinte, un lyric video, care să vă binedispună şi să vă trimită exact acolo unde vă doriţi: pe plajă, în grădină sau în parc (pat) – doar alături de iubitul/iubita voastră. M-am distrat mult la filmări, am fost în priză 16 ore, am râs şi am comentat, ne-am prostit ca nişte copii… Dacă luăm în calcul şi călătoria istovitoare Paris-Bucureşti dinaintea filmărilor, pot spune că am rezistat cu graţie”, declară artista.

Complet schimbat, look-ul artistei este unul rebel, rupt parcă din clipurile anilor 80, cu coafuri tip balerina şi machiaje cu linii fine alternate de culoare din abundenţă.