Maria Șarapova a rupt logodna cu Sasha Vujacic

De: Gabriela Voicu / 03.09.2012, 16:45
Maria Șarapova a rupt logodna cu Sasha Vujacic
Jucătoarea rusă de tenis Maria Șarapova a anunțat, vineri, la US Open, că a rupt logodna cu jucătorul sloven de baschet Sasha Vujacic.

Maria Șarapova a menționat că despărțirea de iubitul ei a avut loc în primăvară, punând astfel capăt zvonurilor care anunțau o căsătorie în noiembrie, la Istanbul, unde joacă în prezent Vujacic.

„Programul carierelor noastre a făcut ca întâlnirile să fie foarte greu de realizat, mai ales după transferul lui în Turcia” , a explicat Șarapova, care a precizat că despărțirea a avut loc în condiții amiabile.

Inelul de logodnă al Mariei a dispărut de ceva vreme, dar nimeni n-a întrebat-o pînă acum direct despre relația ei.

Maria și Sașa au început să iasă împreună la finalul lui 2009. „Nu sînt genul de persoană care să anunțe lucruri. N-am anunțat că am început să ieșim la întîlniri, n-am anunțat că ne-am logodit, de aceea nu am anunțat că ne-am despătțit. N-am făcut-o nici înainte și nici de acum încolo n-o să fac acest lucru”, a declarat rusoaica.

Maria Șarapova și Sasha Vujacic (Foto: Hepta)

Jucătoarea de tenis Nadia Petrova știa despre ruptura dintre cei doi. „Multe jucătoare au observat că Sasha nu a fost prezent la niciun turneu în acest an, mai ales la cele europene, și nu prea am mai văzut inelul pe degetul ei. Era evident că nu mai sunt împreună”, a spus Nadia.

Deși anul acesta nu i-a adus prea multă fericire pe plan personal Mariei, în tenis ea are un 2012 foarte bun. Și-a completat Marele Șlem al carierei, a fost numărul unu mondial, a luat argint la Jocurile Olimpice de la Londra și este printre favorite la US Open.

Jucătoarea de tenis a lansat recent și propriul brand de bomboane, numit „Sugarpova”.