Mariah Carey a lansat piesa „The Art of Letting Go” (Audio)

De: Gabriela Voicu / 12.11.2013, 15:00
Mariah Carey a lansat piesa
Într-o perioadă în care se vorbește numai despre noul album al lui Lady Gaga, "Artpop", proaspăt-lansata melodie a lui Mariah Carey, "The Art of Letting Go", vine ca aerul proaspăt.

Într-o perioadă în care se vorbește numai despre noul album al lui Lady Gaga, „Artpop”, proaspăt-lansata melodie a lui Mariah Carey vine ca aerul proaspăt, chiar dacă piesa pare să nu aibă refren.

Vremea apropo îți oferă mai multe informații despre vremea din orașul tău.

Noua baladă lui Mariah Carey se numește „The Art of Letting Go” și a fost lansată în aceeasi zi în care a apărut „Artpop”, după șase luni de când Mimi a lansat duetul „Beautiful” cu Miguel. Noua piesă este emoționantă și amintește de repertoriul clasic al lui Mariah.

Mariah Carey – „The Art of Letting Go”

„The Art of Letting Go” este și titlul celui de-al 14-lea album al cântăreței în vârstă de 43 de ani, la care ea lucrează de câțiva ani.

Încă nu știm data lansării noului ei album, dar judecând după sound-ul pieselor „The Art of Letting Go” și „Beautiful”, ar trebui să ne așteptăm la ceva special.

Mariah Carey a fost în ultima vreme în atenția presei tabloide mai mult datorită vieții personale. Recent, s-a zvonit ca ea și soțul ei, Nick Cannon ar divorța din cauza infidelității acestuia, dar Mariah a infirmat totul pe Twitter.