Mariah Carey a slăbit 20 kg la în două luni

De: Nicoleta Nicolae / 03.12.2015, 10:25



Mariah Carey a slăbit 20 kg la în două luni
După ce s-a mutat împreună cu miliardarul James Packer, în urmă cu câteva luni, cântăreaţa Mariah Carey a reuşit performanţa de a slăbi 20 kg.


Mariah Carey (45 de ani) e foarte încântată că este iubita miliardarului James Packer (48 de ani). Ca să se asigure că arată perfect în viitoarea rochie de mireasă, Mariah s-a pus serios pe slăbit. Bucătarul a primit sarcina să-i gătească numai alimente care nu îngraşă şi, în plus, vedeta a devenit adepta tratamentelor de crioterapie.

“Crioterapia e o procedură prin care se îngheaţă grăsimea, reuşindu-se să se micşoreze stratul adipos cu 25% în numai o oră de expunere la temperatura de minus 110 grade Celsius. Excesul de grăsime dispare după ce este congelat, fiind distrus în mod controlat”, explică medicul american expert în chirurgie plastic, Tony Youn. După şedinţele de “îngheţare”, în mai puţin de 2 luni, rezultatele au început să se vadă.

Mariah Carey a mai fost căsătorită cu producătorul Tommy Mottola (67 de ani), între 1993 şi 1997, şi cu rappaerul Nick Cannon (35 de ani), între 2008-2014, căsnicie din care au rezultat gemenii Monroe şi Moroccan, în vârstă de 4 ani.