Mariah Carey are nevoie URGENT de un stilist!

De: Gabriela Voicu / 23.12.2012, 13:20
Mariah Carey se află în Aspen, Colorado, unde își petrece vacanța de iarnă, și a fost fotografiată de paparazzi arătând ca o cocotă.

Chiar dacă nu prea reușește să scape de kilogramele acumulate în timpul sarcinii, Mariah Carey are de obicei apariții glamour, fie că defilează pe covorul roșu, fie că merge pur și simplu la cumpărături.

Recent, însă, diva pop a dat-o în bară la capitolul vestimentație, când a ieșit să se plimbe prin Aspen, Colorado, unde își petrece vacanța de iarnă.

Ea a purtat o rochie lungă, mulată, cu carouri alb-negru, și poate că aspectul de kitsch al acesteia nu ar fi ieșit atât de mult în evidență dacă Mariah nu i-ar fi adăugat centura oribilă pe care o vedeți în imaginea de mai jos.

În plus, diva a ornat acest ansamblu cu un cardigan negru și o eșarfă sclipicioasă, tot neagră, iar pentru ca „circul” să fie complet și-a coafat părul cum nu se putea mai neinspirat, optând pentru bucle în stilul celor pe care le purta la începutul carierei.

Noroc că Mariah ieșise la cumpărături pentru a-și reînnoi garderoba, deși nu suntem convinși că a primit sfatul unui stilist înainte de a-și face de cap prin magazine.

Interpreta piesei „Trumphant”, în vârstă de 42 de ani, a vizitat magazinul Louis Vuitton, a făcut câteva poze alături de fani, apoi a făcut shopping la Ralph Lauren.

În ziua următoare, ea a purtat haine adecvate iernii, deși nu a renunțat la tocuri. Mariah, care de curând a plătit nu mai puțin de 1.500 de dolari pentru un masaj relaxant, a asortat o pereche de jeans cu o vestă spot albă, o bluză bleu și o pereche de ghete bej cu platforme înalte.

De curând, Mariah Carey și soțul ei, Nick Cannon (32 de ani) le-au arătat fanilor de pe Instagram o poză de familie, în care ea apărea sărutându-și fiica pe obraz, iar el purta o pereche de papuci în formă de miei.