Mariah Carey are site dedicat bebeluşilor ei

Apropo.ro / 25.10.2011, 13:20
Mariah Carey are site dedicat bebeluşilor ei
Cântăreaţa Mariah Carey şi soţul ei, Nick Cannon, au lansat un site care este dedicat copiilor lor, gemenii Monroe şi Moroccan.

Mariah Carey şi Nick Cannon şi-au ţinut copiii departe de aparatele de fotografiat ale paparazzilor, prezentându-şi pentru prima dată bebeluşii în public în ediţia de vineri seară a emisiunii de televiziune „20/20”, difuzată de postul de televiziune american ABC.
Totodată, artista americană şi soţul ei au anunţat că au lansat site-ul DemBabies.com, dedicat gemenilor lor, ce a fost creat pentru a-i ţine la curent pe fani cu evoluţia celor doi copii.

„Ne-am gândit foarte mult timp la modalitatea de a prezenta lumii întregi primele fotografii cu bebeluşii noştri. Nu am vrut să apelăm la metoda clasică – să le publicăm într-un tabloid (nu că ar fi ceva rău în asta)”, se afirmă într-un mesaj postat pe site-ul DemBabies.com.

Pe site-ul DemBabies.com au fost deja postate câteva fotografii cu membrii familiei cântăreţei americane – într-una dintre ele, realizată la spitalul unde a născut, Mariah Carey îşi ţine în braţe unul dintre copii, în altă fotografie, artista înoată alături de fiica ei Monroe, iar o a treia fotografie îi prezintă pe cei patru membri ai familiei costumaţi ca supereroii din filmul de animaţie „Incredibilii/ The Incredibles”.