Mariah Carey, dată în judecată de propria soră, pentru 1,25 de milioane de dolari

De: Ana Obretin / 02.02.2021, 15:10
Mariah Carey, dată în judecată de propria soră, pentru 1,25 de milioane de dolari

Mariah Carey a fost dată în judecată de propria soră, Alison Carey, care susține că a fost traumatizată emoțional din cauza unor acuzații de abuz aduse de cântăreață și îi cere acesteia despăgubiri de cel puțin 1,25 de milioane de dolari.

Alison Carey susține, în documentele depuse în instanță, obținute de TMZ, că Mariah nu a prezentat dovezi care să susțină acuzațiile de abuz făcute în volumul său de memorii lansat în 2020, „The Meaning of Mariah Carey”.

Mariah susține în această carte că Alison „i-a administrat Valium, a încercat să o transforme în prostituată și a opărit-o cu ceai fierbinte, provocându-i arsuri de gradul III”, pe când cântăreața avea 12 ani. Alison contestă aceste acuzații și susține că Mariah nu are nicio dovadă în acest sens. 

Alison mai spune că Mariah a făcut aceste afirmații revoltătoare în ciuda faptului că și ea suferă din cauza unor traume induse de mama lor în copilărie. Alison susține că mama lor a supus-o unor ritualuri satanice și activităților sexuale de la o vârstă fragedă. Ea a mai făcut aceste acuzații și anul trecut, când și-a dat în judecată mama, pentru abuzuri sexuale. 

Mariah Carey nu a comentat, deocamdată, acuzațiile. 

CITEȘTE ȘI: Sora cântăreţei Mariah Carey, arestată pentru prostituţie. Vezi cum arată!

Foto: Profimedia Images