Mariah Carey, fără secrete! Îşi invită fanii în culisele vieţii ei personale

De: Nicoleta Nicolae / 16.03.2016, 10:40
Mariah Carey, fără secrete! Îşi invită fanii în culisele vieţii ei personale
Televiziunea E! anunţă noua serie-documentar de opt episoade, cu titlul Mariah's World, care introduce pentru prima dată telespectatorii în lumea vedetei pop Mariah Carey.

E! Entertainment şi Bunim/Murray Productions colaborează din nou, pentru a arăta publicului ce se află dincolo de lumina reflectoarelor şi faimă, invitându-l în viaţa uneia dintre cele mai mari vedete pop a tuturor timpurilor – solista, compozitoarea şi producătoarea Mariah Carey. Noua serie-documentar de opt episoade, cu titlul Mariah’s World, introduce pentru prima dată telespectatorii în lumea vedetei, urmărind-o în timpul pregătirilor pentru “Sweet Sweet Fantasy”, turneul său prin Marea Britanie, Europa şi Africa, dar şi pe măsură ce se apropie căsătoria lui Mariah cu omul de afaceri australian James Packer. Seria pătrunde îndeaproape în culisele vieţii starului pop, inclusiv în mijlocul familiei, prietenilor şi cercului său de apropiaţi care o ajută să rămână una dintre cele mai mari vedete ale momentului. Seria va fi difuzată de televiziunea E! în toată lumea, prin intermediul celor 17 canale E! internaţionale, în 153 de ţări şi în 24 de limbi.

 

Mariah este unul dintre cele mai fascinante superstaruri pop ale momentului şi unul dintre puţinii artişti al căror prenume este recunoscut imediat de oricine, în toată lumea. Suntem foarte bucuroşi să îi avem ca parteneri pe Bunim/Murray Productions, Mariah şi Stella Bulochnikov, pentru a oferi publicului nostru acces exclusiv în intimitatea vedetei”, a spus Jeff Olde, Executive Vice President, Programming & Development, E! Seria va prezenta o latură nouă, vulnerabilă şi plină de umor a lui Mariah, pe care fanii nu i-au văzut-o până acum, dezvăluind, în acelaşi timp, detalii din stilul său de viaţă unic, plin de glamour, lux şi celebritate.

 

Sunt încântată că pot să îmi invit fanii în viaţa mea în această nouă aventură care este pe cale să înceapă,” a declarat Mariah Carey. “Deja mă simt foarte bine filmând noua serie şi sunt sigură că şi publicul o va face. Nu se compară nu nimic din ce am făcut până acum, sunt momente unice.

 

O adevărată legendă a muzicii pop, Mariah este celebră datorită hiturilor sale precum “All I Want for Christmas is You,” “Honey” sau “We Belong Together”, a câştigat de cinci ori Premiul Grammy, 32 de premii Billboard Music Award, 21 de premii World Music Award şi de zece ori American Music Award. Mamă a doi copii, Mariah este logodită în prezent cu omul de afaceri James Packer. Turneul ei, “Sweet Sweet Fantasy”, este deja programat, urmând să aibă loc 28 de reprezentaţii în Europa, Africa şi Marea Britanie. De asemenea, show-ul de succes al lui Mariah Carey din Las Vegas – “Mariah #1 to Infinity”, de la Caesars Palace – a fost prelungit, urmând să continue la toamnă. Este primul turneu european al lui Mariah din ultimii zece ani. De asemenea, starul va lansa un brand de vodcă şi colaborează intens cu producători de top din industria muzicală, pentru a lansa noi piese. Mariah este, aşadar, una dintre cele mai ocupate femei din lume, dar se bucură de fiecare pas al acestui drum.