Mariah Carey îşi asortează gipsul cu rochiile de scenă

De: Cătălina Matei / 17.07.2013, 08:00
Mariah Carey îşi asortează gipsul cu rochiile de scenă
După ce săptămâna trecută şi-a dislocat umărul din cauza tocurilor prea înalte, pe care le-a purtat la filmările noului său videoclip, Mariah a cântat în acest weekend în cadrul unui concert caritabil, în New York. Iar bandajul special care îi imobilizează mâna a fost asortat cu cristale Swarovski, întocmai ca ţinuta sa de scenă.

Mariah a acceptat cu multă vreme în urmă să cânte în cadrul unui concert caritabil pentru ajutorarea victimelor uraganului Sandy, programat pentru 13 iulie, în Central Park din New York. Iar accidentul suferit săptămâna trecută nu a împiedicat-o să-şi onoreze contractul.

Cântăreaţa şi-a pregătit două ţinute de scenă, pe care le-a asortat perfect cu bandajul special pe care trebuie să-l poarte. Astfel, artista a purtat o husă cu cristale Swarovski pe care a asortat-o la o rochie albă, încrustată cu acelaşi tip de cristale, dar şi o husă din pene care s-a potrivit de minune cu rochia neagră pe care a purtat-o.

Săptămâna trecută, în timp ce filma pentru cel mai recent videoclip al său „Beautiful’, un remix cu artistul Jeezy, artista a căzut şi s-a lovit, probabil din cauza tocurilor prea înalte pe care le purta. Mariah şi-a dislocat umărul şi a fost dusă de urgenţă la spital.

Tags: