Mariah Carey s-a hotărât! A demarat procedura de divorţ!

Apropo.ro / 05.09.2014, 09:00
Mariah Carey s-a hotărât! A demarat procedura de divorţ!
Mariah Carey divorţează! În ciuda faptului că soţul său, Nick Cannon, a publicat pe Twitter un mesaj în care a negat informaţiile potrivit cărora ar fi spus că mariajul său trece printr-o perioadă dificilă, artista e hotărâtă să încheie căsătoria cu acesta.
„Mariah a demarat procedura de divorţ. Acum îşi stabileşte strategia”, a spus o sursă pentru platforma online E!, citată de dailymail.co.uk.
 
Informaţia a fost făcută publică miercuri, la scurt timp după ce Nick Cannon a publicat pe Twitter o serie de mesaje în care a negat informaţiile potrivit cărora ar fi spus că mariajul său trece printr-o perioadă dificilă.
 
Totuşi, se pare că acele mesaje au fost publicate prea târziu, întrucât Mariah este decisă să divorţeze, chiar dacă Nick Cannon a întrebat-o dacă doreşte să consulte mai întâi un consilier marital.
 
Luna trecută, Nick Cannon ar fi declarat că „există nişte probleme în paradis” atunci când jurnaliştii americani i-au pus întrebări despre căsnicia sa. În prezent, Cannon a spus că aceste informaţii sunt false.
 
Foto: AFP – Mediafax
 
„«Probleme în paradis» reprezintă cea mai prostească frază pe care am auzit-o vreodată! Nu aş spune niciodată aşa ceva”, a scris Nick Cannon – miercuri – pe Twitter.
 
Presa americană relata, luna trecută, că Nick Cannon le-ar fi mărturisit unor prieteni că el şi Mariah Carey locuiesc în case diferite de mai multe luni, iar soţia sa i-a acordat permisiunea să îi scoată din Los Angeles pe gemenii cuplului, Moroccan şi Monroe, în vârstă de trei ani, întrucât „el ştia prea bine că o supără foarte tare atunci când vorbeşte în presă despre viaţa de familie”.
 
Mariah Carey s-a căsătorit cu cântăreţul R&B Nick Cannon, gazda emisiunii „America’s Got Talent”, în 2008, scrie Mediafax. Gemenii lor, Moroccan şi Monroe, s-au născut în aprilie 2011.
 
Dacă pentru Cannon acesta a fost primul său mariaj, cântăreaţa americană a fost căsătorită şi cu producătorul muzical Tommy Motola, în perioada 1993 – 1998.