Mariah Carey și Nick Cannon divorțează!?

De: Gabriela Voicu / 11.10.2013, 17:00
Mariah Carey și Nick Cannon divorțează!?
Cântăreața Mariah Carey (43 de ani) și soțul ei, Nick Cannon (33 de ani), divorțează, susține revista National Enquirer.

Cântăreața Mariah Carey (43 de ani) și soțul ei, Nick Cannon (33 de ani), divorțează, susține revista National Enquirer. Conform sursei citate, cei doi trec printr-o criză în căsnicie.

Vremea apropo îți oferă mai multe informații despre vremea din orașul tău.

Deși par unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz, ei au, de fapt, probleme fiindcă diva a aflat recent că el a înșelat-o.

În consecință, ei și-au anunțat avocații și pregătesc un divorț de nu mai puțin de 500 de milioane de dolari, agonisiți în cinci ani de viață împreună.

Mariah Carey, pe Twitter

Mariah și Nick sunt căsătoriți de cinci ani și au devenit părinții gemenilor Monroe și Moroccan, în vârstă de 2 ani. Ei au un contract prenupțial usturător în cazul infidelității. 

După apariția știrii despre divorț, Nick Cannon s-a înfuriat pe cei de la National Enquirer și a dezmințit informațiile. 

Între timp, Mariah fusese văzută flirtând cu cântărețul N.A.S. la petrecerea aniversară a acestuia, deși pe 8 octombrie, când Nick Cannon a împlinit 33 de ani, ea a postat pe Twitter poza sugestivă de mai sus, însoțită de mesajul: „La mulți ani, soțului meu. Iubire, te aștept, hahahahaa! KKLB! GHL!!!! Mwah !!!!!”