Mariah Carey şi Nick Cannon se ceartă pe custodia celor opt câini ai lor

Apropo.ro / 21.10.2014, 09:00
Mariah Carey şi Nick Cannon se ceartă pe custodia celor opt câini ai lor
Şi-au anunţat despărţirea după şase ani de căsnicie şi acum se luptă pentru custodia celor opt câini pe care i-au crescut împreună.
Mariah Carey şi Nick Cannon şi-au împărţit averea de 522 de milioane de dolari fără probleme, graţie contractului prenupţial pe care l-au semnat atunci când s-au căsătorit.
 
Dar cei doi nu reuşesc să se înţeleagă asupra custodiei celor opt câini ai lor: The Good Reverend Pow Jackson, Mutley P Gore Jackson The Third, Jill E Beans, Pipitty Jackson, Cha, Jackie Lambchops, JJ şi Speak E Beans, potrivit Sunday Express.
 
Conform Mediafax, Carey şi Cannon s-au separat în luna august, iar în septembrie cântăreaţa americană a depus actele pentru divorţ, la scurt timp după ce soţul ei a publicat pe Twitter o serie de mesaje în care a negat informaţiile potrivit cărora ar fi spus că mariajul său trece printr-o perioadă dificilă.
 
Totuşi, se pare că acele mesaje au fost publicate prea târziu, întrucât Mariah Carey este decisă să divorţeze, chiar dacă Nick Cannon a întrebat-o dacă doreşte să consulte mai întâi un consilier marital.
 
Nick Cannon ar fi declarat în luna august că „există nişte probleme în paradis”, atunci când jurnaliştii americani i-au pus întrebări despre căsnicia sa.
 
„«Probleme în paradis» reprezintă cea mai prostească frază pe care am auzit-o vreodată! Nu aş spune niciodată aşa ceva”, a scris Nick Cannon pe Twitter, în septembrie.
 
 
Foto: AFP – Mediafax Foto
 
 
Presa americană relata în urmă cu două luni că Nick Cannon le-ar fi mărturisit unor prieteni că el şi Mariah Carey locuiesc în case diferite de mai multe luni, iar soţia sa i-a acordat permisiunea să îi scoată din Los Angeles pe gemenii cuplului, Moroccan şi Monroe, în vârstă de trei ani, întrucât „el ştia prea bine că o supără foarte tare atunci când vorbeşte în presă despre viaţa de familie”.
 
„Am lipsit de pe reţelele de socializare în ultimele luni din motive evidente, dar acum simt nevoia să vorbesc despre asta. Ca să fie clar: nu am făcut – şi nici nu voi face – nicio declaraţie despre căsnicia mea”, a scris rapper-ul american, într-un mesaj publicat pe Twitter.
 
„Ceea ce mă enervează cel mai mult este atunci când aud diverse persoane bârfind-o pe Mariah Carey. Îi voi fi pentru totdeauna îndatorat pentru că m-a binecuvântat cu doi copii. O voi iubi pentru totdeauna, necondiţionat, pentru acest lucru, dar şi pentru altele. Mariah Carey este o mamă minunată şi am încredere deplină în ea. O iubesc pe Mariah Carey şi asta nu se va schimba”, a adăugat Nick Cannon.
 
În schimb, Mariah Carey a păstrat tăcerea pe reţelele de socializare şi nu a vorbit despre viaţa de familie, în ultimele luni, alimentând astfel zvonurile despre divorţul ei iminent de Cannon.
 
Mariah Carey s-a căsătorit cu cântăreţul R&B Nick Cannon, gazda emisiunii „America’s Got Talent”, în 2008. Gemenii lor, Moroccan şi Monroe, s-au născut în aprilie 2011.
 
Dacă pentru Cannon acesta a fost primul său mariaj, cântăreaţa americană a fost căsătorită şi cu producătorul muzical Tommy Motola, în perioada 1993 – 1998.