Mariajul lui Teo Trandafir – 60% risc să eșueze

Apropo.ro / 21.03.2012, 09:48
Mariajul lui Teo Trandafir - 60% risc să eșueze
În urma unui studiu realizat în UK, psihologii spun despre o căsătorie survenită în urma unei relații pe internet că prezintă un risc crescut să eșueze.

Teo Trandafir a ales să-și pună pirostriile alături de un bărbat pe care l-a cunoscut prin intermediul rețelei de socializare Facebook. Riscul major de a divorța provine tocmai de la modul în care cei doi s-au cunoscut.

„Statisticile din Marea Britanie arată că aproape 60% din cuplurile care s-au format pe internet și și-au concretizat relația au divorțat. Facebook-ul, ca întregul internet, înseamnă o realitate virtuală, nu presupune o interacțiune directă între cei care corespondează. De aici până la a-ți crea o imagine eronată, dacă nu chiar totalmente falsă despre celălalt, un fel de bovarism ficțional, nu e decât un singur pas. Dacă «relația» de pe Facebook nu e însoțită rapid de o interacțiune directă, posibilitatea de a se lega o relație falsă e foarte mare”, spune psihologul Hanibal Dumitrașcu.

Psihologul mai adaugă că există anumite semne de întrebare legate de faptul că Teo nu a avut o relație de lungă durată până la vârsta de 40 de ani, deși a mai fost căsătorită. Tot el adaugă faptul că este cât se poate de normal ca un om să se îndrăgostească la orice vârstă.

Teo Trandafir

E posibil să fie un personaj pretențios, perfecționist și ușor intolerant. În cazul lui Teo, contează foarte mult că a mai fost căsătorită (șapte ani, între 1990 și 1997 – n.r.), pentru că e capabilă să înțeleagă ce înseamnă să intri într-o relație și ce aștepți de la partenerul tău”, mai spune Hanibal.

„Nu știu cum au decurs lucrurile între Teo și iubitul ei, sper doar că dialogul de la distanță n-a angajat mai mult timp decât interacțiunea directă dintre ei. Dacă cea mai mare perioadă de timp între cei doi s-a consumat pe Facebook și n-a presupus o interacțiune directă, fizică, atunci lucrurile nu sunt în regulă. Faptul că Teo va împlini 44 de ani contează în măsura în care experiența de viață cântărește greu în luarea unei decizii”, a adăugat Hanibal.

Viitorul soț al lui Teo Trandafir se numește Iosif, a mai fost căsătorit și are doi băieți. Are 43 de ani locuiește în Franța și este fost sportiv, rugbist.

„Sunt foarte mândră de partenerul meu, dar el este o persoană privată pe care nu aș vrea-o în luminile reflectoarelor în acest moment”, declara Teo Trandafir.