Marian Drăgulescu, Cezar Ouatu, Nicolae Voiculeţ şi Călin Geambaşu, pe scena finalei de popularitate “Next Star”

De: Cristiana Trifu / 23.08.2018, 10:38
Marian Drăgulescu, Cezar Ouatu, Nicolae Voiculeţ şi Călin Geambaşu, pe scena finalei de popularitate “Next Star”
Sâmbătă, 25 august, de la ora 20.00, la “Next Star”, Marian Drăgulescu, Cezar Ouatu, Nicolae Voiculeţ şi Călin Geambaşu vor urca pe scena finalei de popularitate a celui de-al nouălea sezon, alături de patru dintre concurenţii serii. Pentru că momentele respectivilor copii necesitau implicarea unor vedete, acestea au acceptat cu bucurie invitaţia de a urca pe scenă alături de micii concurenţi.

Astfel, Marian Drăgulescu va evolua la paralele alături de David Puicea (12 ani), din Bucureşti, Nicolae Voiculeţ o va acompania la nai pe Alexandra Şerban (14 ani), din Covasna, care vine să bată toaca, Cezar Ouatu va cânta împreună cu David Petre (11 ani), din Bucureşti, în cadrul unui moment de muzică şi umor, pe când Călin Geambaşu va bate la tobe alături de fiul său, Davin (9 ani).

Copii talentaţi din România vor urca sâmbătă, 25 august, de la ora 20.00, pe scena de la “Next Star”, în finala de popularitate a celui de-al nouălea sezon al show-ului prezentat de Dan Negru. Telespectatorii Antenei 1 vor decide cine este câştigătorul Trofeului de popularitate şi al premiului de 5.000 de euro, votându-şi preferatul la numărul de sms 1272. Juraţii Pepe, Lidia Buble şi Dorian Popa vor avea de această dată doar un rol consultativ.
Telespectatorii vor avea de ales dintre 16 copii şi trupe cu aptitudini deosebite în diverse domenii, care vor încerca să-i impresioneze cu demonstraţii dintre cele mai spectaculoase, de la magie, dresură de câini şi dans pe hoverboard la acrobaţii la bară, gimnastică şi teatru de păpuşi.
Cine va fi câştigătorul finalei de popularitate a celui de-al nouălea sezon “Next Star”, telespectatorii vor afla sâmbătă, 25 august, de la ora 20.00, numai la Antena 1.