Marian Drăgulescu participă la “Dansez pentru tine”

Apropo.ro / 06.09.2012, 11:20
Marian Drăgulescu participă la “Dansez pentru tine”
Un campion intră în competiţia visurilor de la ProTv!

Deţine peste 250 de medalii, majoritatea de aur, iar scopul său este să se autodepăşească. Aceasta este doar unul dintre motivele care l-au făcut pe Marian Drăgulescu să intre în această toamnă în competiţia visurilor de la ProTv, în cel de-al XIII-lea sezon al emisiunii în care dansul este rege. „Nu am stat deloc pe gânduri pentru a spune DA acestei provocări. Miza este mare, în mâinile şi picioarele mele stă visul cuiva”, a declarat entuziasmat multiplul campion.

Marian DragulescuObişnuit cu efortul fizic susţinut, Marian este foarte disciplinat şi nu se teme de antrenamentele extrem de serioase de la „Dansez pentru tine”, ci de anumite stiluri de dans. „Cred că voi fi bun la populară, însă cu salsa, tango şi dans îmi va fi mai greu”, crede gimnastul, însă obsesia recunoscută pentru precizie şi perfecţiune îl va ajuta să depăşească orice obstacol.
Ca orice învingător, Marian Drăgulescu crede cu tărie în şansa echipei sale şi este pregătit să lupte în această toamnă cu toată dăruirea pentru a îndeplini visul partenerei sale. De la viitoarea sa coechipieră, Marian nu-şi doreşte decât să fie o luptătoare ca şi el şi să gândească pozitiv, pentru că, aşa cum spune sportivul, „toată lumea intră cu şanse egale în acest concurs”.